Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen naív? 18/F
Ez szerintem nagyon aranyos ,de a mai világban ez nem valószínű hogy működne. Túl sok minden van (gondolok itt pl. a médiára) amikbek káros hatásai vannak egy kapcsolatra. Itt gyakorin is lehet látni ,hogy sokaknak az ront a kapcsolatán hogy csak 3 órával később ír vissza az egyik fél a másik meg ezen aggódik/mérgelődik. Ez csak egy példa.
De én speciel nem is értem azokat akik 22-23 évesen megházasodnak mondván hogy régóta együtt vannak ,szeretik egymást aztán 30 éves korukban elválnak ,mert az élet merőben más lesz mint pl az egyetem alatt.
Szerintem annak valahol több értelme van ha valaki a húszas évei második felében/végén esetleg harmincas évei elején állapodik meg teljesen (mondjuk házasság) mire már kiélte magát , akkor vállal gyerket amikor már van biztosabb anyagi hátttere stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!