Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naiv dolog azt hinni, hogy ha ertem elhagyja a terhes feleseget, akkor velem nem fogja megtenni (ha ugyanilyen helyzetben leszek vagy mar lesz gyerekunk), ha igazan szeret?
Remélem csak egy polgárpukkasztó kérdés...
De, ha igaz!
Nem lennék együtt olyan "férfivel", aki képes elhagyni az állapotos feleségét, mert, ha vele megteszi mással is simán meg fogja tenni.
De, olyan nő sem lennék, aki képes szétrombolni egy családot.
Itt a legnagyobb áldozat a szegény gyerek lesz...
Igen, borzasztóan naiv gondolat. A mostani párját is igazán szerette egyszer.. Mindent elmond az ilyen "ember" jelleméről és konfliktuskezelési módszereiről, hogy ilyen gerinctelen patkány módon képes viselkedni.
Egy másodpercig sem leszel biztonságban egy ilyen gusztustalan alak mellett (egyáltalán azt sem értem, hogy lehet egy ilyen szemétládát szeretni, nekem nem lenne hozzá gyomrom), de látszik, hogy te a saját bőrödön akarod ezt megtapasztalni.. Utána viszont ne sírj, mert maximálisan meg is fogod érdemelni, amikor megteszi veled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!