Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Naiv dolog azt hinni, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naiv dolog azt hinni, hogy ha ertem elhagyja a terhes feleseget, akkor velem nem fogja megtenni (ha ugyanilyen helyzetben leszek vagy mar lesz gyerekunk), ha igazan szeret?

Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 12:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon naiv vagy, igen. Elvakít a szerelem, és nem látsz tisztán.

Adva van egy pasi, akiben semmi felelősség érzet nincs. Teherbe ejt valakit, és családot ígér neki, miközben nem akar tőle semmit? -> Felejtős

Gyereket vállal valakivel, mert annyira nagy a szerelem, de kilenc hónapot nem bír ki a nagy érzelem. -> Felejtős

Sőt, szerintem már akkor naiv vagy, ha lehiszed, hogy elhagyja érted a terhes feleségét. Egyszerűen arról van szó, hogy a doki letiltotta az asszonyt a házaséletről, és kell valami szo.pógép, ami nem pénzbedobós. Sokkal olcsóbb előadni, hogy milyen rossz a házassága, már félig el is váltak, szex sincs régóta, a terhesség is véletlenül jött össze, sőt a gólya hozta.

Te meg elhiszed, becuclizod, és reméled, hogy el fogja hagyni érted a felesését, melletted pedig ki fog tartani ez a jellemes, kitartó, hűséges jellem, ez az igazi apák gyöngye és férjek példaképe...

A karmában pedig nem kell hinni, akkor is megkapod a magadét az élettől, ha nem hiszel benne.

Kezdve azzal, hogy TE pontosan tudod, hogy a pasi egy hűtlen sza.r alak, és valahányszor a lábát kiteszi a házból, azon fog járni az eszed, hogy vajon kihez megy. Turkálni fogsz a telefonjában, nyomozgatsz utána, féltékenykedsz, hisztizel.

Mert azt senki nem hiszi el, hogy teljes bizalommal fogod kezelni, mikor rendszeresen eltűnik pár órára valami kifogással, mondjuk hogy meglátogatja a gyerekét, vagy az anyukáját. TE is tudod, hogy hányszor ment el hozzád dugni úgy, hogy otthon úgy tudták, hogy az anyjánál van. :)

2017. jan. 30. 13:09
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
Azert a nagy nem mukodesben es kesoi karmikus talalkozasok kozeppette meg csinalt neki egy gyereket... lehet, hogy szeret, de ez nem az a szerelem, amirol te fantazialsz. Aki kepes ilyen viselkedesre, az nem ismeri azt.
2017. jan. 30. 13:10
 13/25 anonim ***** válasza:
65%
Látogass el valamelyik kórházba....úgy hallottam most akcios a gerinc.....hátha olcsón megkapod!
2017. jan. 30. 13:10
 14/25 Noblesse Oblige ***** válasza:
83%

Önmagában nem a szerelemmel van a gond... hanem az, hogy a szerelmet emeled ki és rendeled mindenek alá.

Pedig van egy még az általad megélt szerelemnél is nagyobb áldozat: a kisded. Ok a férfi nem érdeklődik a terhes a felesége iránt. De a gyereke és közte erősebb a kötelék, mint te és a férfi között 10 életen át tartó nagy szerelem.

És ez a helyzet azért rossz, mert a nő a terhessége alatt és a terhesség utáni időkben a legsérülékenyebb. Mint testileg, mint lelkileg. Egyszerűen görénység magára hagyni ilyenkor. És főleg a saját gyerekét elhagyni "mert ő szerelemes". Na bumm. És lesz is még párszor élete során. A gyereke viszont ez az egy van és megismételhetetlen még ha születik 20 másik is.

Nem a szerelmed a baj, az a baj, hogy nem vagy teikntettel másokra.

Én azt tenném ilyen helyzetben, hogy elbeszélgetnék a férfival, miért hidegült el az asszonytól. Egyrészt te is rájössz mi nem volt ok a kapcsolatban, másrészt lehet rájössz, hogy egy felszínes p..cs. És egy dologban mindenképp támogatnám: hogy jó apja legyen a gyerekének... ami eleinte egész biztos a "szerelemünk rovására menne". De a gyerek nem maga kérte az élete és biztos hogy jobb embert választott volna apjának. De most már késő bánat.

2017. jan. 30. 13:12
 15/25 anonim ***** válasza:
77%

Noblesse sok igazságot mondott.

Adva van egy házaspár, akik épp gyermeket várnak. Normális nőnek ez a legszentebb dolog, és eszébe nem jutna belerondítani ilyen helyzetbe. Aki viszont képes erre, az olyan szinten gerinctelen senki, hogy arra nehéz pontos szavakat találni.

Másrészt: a pasi azért vette el feleségül a nőt, és azért csinált neki gyereket, mert azt hitte, hogy neki ő lesz a nagy ő. És még a gyerek sincs meg, már tönkrement a házassága. Ami nem csoda, ha a terhes felesége mellett szeretőt tart, félrelépeget, és a lelépésen gondolkodik. Normális férj ilyenkor hajnal kettőkor rohan el decemberben eperért, mert a kismama megkívánta, és könnyes szemmel csodálja lelkéből kiszakdt magzatát, ahogy mocorog az ultrhangon, este pedig úgy alszik el, hogy a felesége pocakján van a keze, nehogy lemaradjon egy rúgásról is.

Mondom, normális férj.

Mindenki úgy cseszi az életét, ahogy akarja. Ha neked olyan férj kell, aki a házasság legszebb időszakában is idegen pi.na után kajtat, tojik a terhes párjára, és a leendő gyerekére is, és mindent képes felrúgni, mert valaki bekerült a képbe, akkor lelked rajta. Neked lesz rossz, nekem ettől nem lesz se jobb, se rosszabb.

Csak aztán nem kell fél év múlva telebőgni a kispárnát, hogy téged is megcsalt, becsapott, és otthagyott terhesen.

Mert ennyi ésszel gondolom az lesz az első gondolatod, hogy jól teherbe vereted magad, mert akkor jól meg fogod egy gyerekkel egy életre. :)

2017. jan. 30. 13:23
 16/25 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező a hűségre nincs garancia.Ez nem műszaki cikk, ráadásul arra is véges a jótállás.Látod a szerelmed is hiába fogadott hűséget a feleségének, most megszegi vagy megszegte..Függ a választottad személyiségétől.Viszont ha végiggondolod és felteszed magadnak azt a kérdést, hogy szerinted milyen lehet egy ilyen ember, aki leszarja a terhes feleségét és egy új pun..ci láttán mindjárt dobbant, akkor rá fogsz jönni, mennyire naiv álmaid vannak..az ilyen "férfi" minden neki tetsző új pun..ci láttán ugyanígy fog majd viselkedni.
2017. jan. 30. 13:53
 17/25 anonim ***** válasza:
42%
Mivel egyszer már megcsinálta mással, így nagyobb eséllyel csinálja meg veled is. De csak ennyi. Garancia nincs semmire. Te tudod, hogy mi a helyzet, mi történt, miért. Illetve te sem, mert csak egy oldalról hallod a történetet.
2017. jan. 30. 13:59
 18/25 anonim ***** válasza:
54%

Nézd, én elég megengedő vagyok és el tudom fogadni, hogy ha két embernek nem jön össze ez a kapcsolatosdi, akkor jobb külön utakon folytatni, és még azt is el tudom képzelni (sőt, láttam rá példát is), hogy valaki házasként találja meg az Igazit, és mással jobban működik majd a kapcsolat...

De ez nem az a helyzet, mégpedig a feleség terhessége erre a bizonyíték. Ha az asszony terhes, akkor az vagy arra utal, hogy nem ilyen olyan régen még dúlt köztük a szerelem és rövid idő alatt hűlt ki, vagy pedig roppant felelőtlenül már eleve rossz kapcsolatban vállaltak gyermeket. Bármelyik áll is fenn: ez a férfi semmiképpen nem tekinthető érzelmileg érettnek és tartós, harmonikus kapcsolatra alkalmasnak.

2017. jan. 30. 14:02
 19/25 anonim ***** válasza:
45%
Kedves kérdező, az a különbség meglévő családot, és terhes feleséget elhagyni, hogy egy terhes nő (lévén TERHES) nem tud dolgozni, nem tudja sem magát, sem a leendő gyermekét eltartani. Vagy rá kell akaszkodnia másra, vagy pedig utcára kerül. Szerinted ha ennyire stresszes az anya, hogy éppen most hagyta el a férje őt, vajon az nem árt a magzatnak? Vajon nem viseli meg őt is és a gyereket is? Amúgy is az egyik legvédtelenebb időszak ez egy nőnek, ilyenkor nem rúgunk bele még egyet ráadásnak. Meglévő gyereket elhagyni sem épp jó dolog, de akkor az anya már keresőképes és nem ennyire védtelen. Akkor a megmaradt család talán együtt átvészelheti.
2017. jan. 30. 14:41
 20/25 anonim ***** válasza:
59%
Volt egy ismerősöm aki szintén ilyen szituban volt. A terhes feleségét elhagyta majd gyorsan osszehoztak ismerőssel egy gyereket. Láss csodát 7 hónapos terhesen otthagyta a pasi azt a csajt is. Sírt boldog-boldogtalanok h milyen szemét volt a pasi. Valahogy nem tudtam sajnálni. A volt feleséget és a gyerekeket viszont nagyon sajnáltam.
2017. jan. 30. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!