Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múltkor a dmben simiztem a barátnőm hasát és dühösen rácsapott a kezemre, hogy nehogy megtudják az emberek h terhes. Szerintetek helyes dolog ez h nem vállalhatom fel? 17/F
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 16:27
1/12 anonim válasza:
ha én csak akkor simizném a párom hasát, ha terhe, akkor nagy gáz lenne.
kicsit korán kezdtétek, nem gondolod?
3/12 anonim válasza:
ez mi ez? Nem értem a kérdést? és hogy hogy jön ide a dm
5/12 anonim válasza:
Hát ez attól függ, hogy a barátnőd milyen idős. Gondolom ő is 17 környékén van. Talán a kora miatt tartja cikinek, hogy terhes, mert ha veled egy idős, akkor még ő is elég fiatal az anyaságra. És nem az, hogy te nem vállalhatod fel, hanem ő sem akarja felvállalni. Szerintem nem veled van a baja, csak tényleg nem akarja, hogy az embereknek feltűnjön mi a szitu.
6/12 anonim válasza:
biztos, hogy terhes? szexelt már? :D
7/12 anonim válasza:
Csak félt, hogy fingik egy orbitálisat.
8/12 anonim válasza:
lehet,hogy nem a babaételeknél kellett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!