Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszerekkel lehet elcsábítani egy 16 éves lányt, ha okos, viszont kicsit naív?
Figyelt kérdés
#tini #csábítás. lány
2015. aug. 9. 23:22
2/9 A kérdező kommentje:
igen :D
2015. aug. 10. 00:03
3/9 anonim válasza:
Hát, én nem vagyok felszínes, épp ezért mondom, hogy külső sokat nyom a latban, ha egy éjszakáról van szó. Szóval ha jól nézel ki, akkor sokkal több esélyed van. Viszont nagyban függ a lánytól is, mert én példádul nem dobnám magam oda senkinek, csak ha komoly a kapcsolat, és biztos vagyok benne, hogy nem csak szexre kellek. De van olyan lány, aki simán belemegy. Viszont az marha nagy szemétség, hogyha elhiteted vele, hogy komoly kapcsolatot akarsz, lefekszik veled és aztán "Szia". Sosem bocsájtanám meg, és nyilván egy nagyon önbizalom romboló. Akkor már jobb, ha előre tisztázzátok, hogy csak szexet akarsz, ha abba belemegy, mert ő is akarja, rendben van, de ha nem, akkor hagyd, mert igenis mocskos dolog lenne kihasználni valamit.
4/9 A kérdező kommentje:
nem akarom átverni
2015. aug. 10. 00:16
6/9 A kérdező kommentje:
de ettől függetlenül milyen módszerek vannak? lehetőleg úgy, hogy ne romoljon meg az ismeretségünk
2015. aug. 10. 00:20
7/9 anonim válasza:
Mondom, hogy ez attól függ, hogy milyen a lány. Meg hát nem ártana többet tudni arról, hogy most milyen viszonyban vagytok.
8/9 A kérdező kommentje:
nem a legjobb barátom, viszont gyakran beszélünk egymással. nem tűnik egy nagy pasifalónak, de fel szokott venni kirívóbb ruhákat. szinte mindenkivel kedves, barátságos
2015. aug. 10. 00:36
9/9 anonim válasza:
Ha ezt, -és itt- megkérdezed akkor te valószínűleg sehogy.
Miért vannak módszerek, hogy kell csajozni? Én úgy tudom, hogy minden ember más nem konfekciós mint egy szekrény amelyhez van összeszerelési, használati utasítás.
Ha ezt nem vagy képes megérteni kérlek maradj a jobb illetve bal kezednél, és hagyd azt a szegény lányt, ha tényleg olyan rendes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!