Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket nagyon zavar, ha egy lány nem túl okos, nagyon sokat nevet, vicces hangokat ad ki, alig van szemöldöke (nem szedetem, a genetikám okozza)?
A kevés haj van akit zavar, és a kevés szemöldök is, de ha sokat nevetsz az inkább aranyos :) És ne mondd, hogy nem vagy okos, mindenkinek máshoz van meg az esze!
A vicces hangokon mit értesz? :D
18/F
18/F
A nem túl okos a pasiknál jó pont, mert nem szeretik, ha egy csaj okosabb náluk.
A nagyon sokat nevet is jó, mert szeretik, ha ők a poéngyárak.
A szemöldökre és hajra van megoldás.
A vicces hangokat ad ki pedig elhanyagolható, kivéve ha ezen a fingást érted.
Lány
igen. utálom a buta lányokat főleg az idiótákat akik még nevetnek is. értelmes, intelligensebb lányokat szeretem akik tudnak uralkodni magukon
16/F
Az okos relatív. Attól még nem tudok vele jól elbeszélgetni, hogy jó matekos, vagy jó biológiából.
Sokkal jobb ha inkább valamelyik érdeklődési körünk egyezik, szereti a furcsa/érdekes/ismeretlen dolgokat.
A szemöldököt sosem tartottam fontosnak.
Nem tudom pontosan milyen az a haj, de ha minden reggel megmossa, tuti nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!