Mégis miért ne mehetnék be napszemüvegben egy boltba? Miért zavar ez másokat? Miért néznek idiótának? Közük?
Kaptam 1 drága napszemüveget szülinapomra. Márkás, nem egy bazári 500ftos napszemüveg! Több tízezer ft az ára.
És nagyon vigyázok rá!
És megbámulnak a boltban mert nem veszem le! Mégis miért?
Annyira nagy dolog az?Mintha póló nélkül mászkálnék!
Vigyázok rá és biztonságosabb ha nem veszem le!
Álltam a sorban, a fejemen volt a fejem tetején a napszemüveg, ahogy szokták hordani, erre egy nyugger nyanya nekem tolta hátulról rendesen a kosarát mint egy faltörő kost használva és le repült a fejemről a napszemüveg a földre. Mázli, hogy nem karcolódott meg!
Zsebembe nem rakom, hogy megkarcolja a kulcs, vagy összetörjön ha nekem szaladnak, vagy akármi! Kézbe meg nem fogom fogni, hogy összefogdossam a lencsét!
A faltörőkosos nyanya után a pólómra sem akasztom fel szívesen!
Ha meg elmegyek sétálni és úgy gondolom bemegyek a boltba, nem fogok magammal vinni tokot, a zsebembe nem fér bele, a táskát meg nem viszem magammal csak ezért.
Mégis miért ne hordhatnám a napszemöveget a boltban? Megbámulnak, mintha olyan idióta dolog lenne! Közük van hozzá?
Nem vagyok gengszter megjelenésű, meg jól áll a szemüveg, nem rózsaszín keretes hello kittys!
Miért kell hülyének nézni azt,aki a napszemüveggel megy be a boltba?
Láttam már csajt a metróban napszemüvegben ülni! Nem gondoltam idiótának!
18/f
Biztos, hogy a napszemüveg miatt, nem lehet hogy másért bunkók?
Nekem fényérzékeny a szemem, szóval én még télen is simán hordom, ha süt kicsit a nap, alap, hogy a fejem tetejére tolom amikor nem kell (póló/pulcsi nyakába akasztani nem szeretem, kieshet ha lehajolok). De engem soha senki nem szekál miatta, nem néznek hülyének és fel se merült bennem hogy bárkit is hülyének nézne akárki ilyen miatt, más "aktív" napszemüvegestől se hallottam soha ilyet.
Szerintem a márka se számít, annyira nem szokták nézegetni, pláne nyuggerek. Nekem polaroidom van (régebben ray ben, béke poraira, ripityára tört).
Szerintem az egész személyed egyben a hiba, nem a napszemüveg... :D A soraid alapján nem vagy valami kedves fiú.. :D Olyan... fellengzôsnek tũnsz... :/ Bocsi...
/19l/
Én néha magamon felejtem, ha bemegyek valahová, de soha nem bámultak még.
Vagy beképzeled, és ártalmatlan odapillantásokat megbámulásnak titulálsz, vagy valami mással vonod magadra a figyelmed. Pl ha úgy viselkedsz, amilyen stílusban most írtál, akkor nem csodálom.
Ne hisztizz, egyszerűen ne törődj másokkal. Az se normális, állandóan azzal foglalkozni, mások mit csinálnak. Ha ezt másoktól kikéred magadnak, akkor te se csináld!
Azt bírom, hogy vannak emberek, akik írásban, utólag pampognak ilyeneket, hogy "közük?" úgy, mint ahogy élőben kellett volna mondaniuk.
Lefogadom, élőben még soha meg se nyikkant senkinek, csak hazaér és kiírja magából.
Kérdező, ha ennyire idegesít, és kemény gyerek vagy, akkor miért nem állsz ki magadért a helyszínen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!