Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek vegyem ezt? 14/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek vegyem ezt? 14/L

Figyelt kérdés
Sziasztok! Együtt szilvesztereztem egy baráti társasággal,és ott volt egy srác. Ez a srác a régi suliba járt(ahonnan eljöttem) és egyel felettem járt. Állandóan csesztetett valamiért,és nagyon bunkó volt. Nem igazán örültem hogy jön,de gondoltam kibírom. A többiek idősebbek voltak,gondoltam majd velük leszek, de ők annyira berúgtak,hogy az már nekem fájt. És hát maradtunk ketten. Ő is részeg volt,de a többiekhez képest tök jól volt. Kiment cigizni és magával hívott. Én nem dohányoztam,csak beszélgettünk.(már amennyire lehet beszélgetni egy 14éves részeg sráccal). Ameddig nem ivott mondta hogy jófej vagyok,és hogy tökre vicces vagyok,meg minden. És utána fel akart vinni filmezni az emeletre,és én mondtam hogy oké(mert valami vígjátok akart nézetni velem) és abból az lett hogy, kipurcant az ágyban,elaludt,de rosszul lett ezért hányt és segítettem neki ezt átvészelni. Elég furcsának véltem,hogy mindig rossz helyre csúszik a keze,rászólásom ellenére is. Utána fenthagytam és elaludt. Egész este rajta segítettem. Tegnap ismét találkoztunk egy sulibulin,ahol kereste a társaságom,táncolni akart velem, és egyik alkalomnál megköszönte hogy segítettem rajta még akkor,és pacsiért nyúlt,én ugye odatartottam a kezem,lepacsiztunk és összekulcsolta a kezemet az övével. Szilveszterkor is ölelgetett meg minden,és pont belőle nem néztem volna ezt ki. Szerintetek ezt minek véljem? Kevés esélyt làtok rá,hoy bejönnék neki,de nem annyira az esetem,de úgy megismerném szívesen,mert miért ne. Vélemény? 14/L

2017. febr. 4. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszel neki.
2017. febr. 4. 15:27
 2/4 Stark2000 ***** válasza:
100%
Szerintem megkedvelt. :)
2017. febr. 4. 15:37
 3/4 anonim válasza:
81%
Szerintem csak meg akar ba**ni
2017. febr. 4. 16:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves elso,es masodik ! Koszonom a valaszokat! Kedves harmas! Nagyon ertelmes ember vagy koszi
2017. febr. 4. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!