Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm kicsit depis 2-3...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm kicsit depis 2-3 hete. Nagyon túlhaszjolt, már mondtam neki, hogy vegyem vissza, de a szülei is hajtják. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2-3 hete semmi szeretet nem kapok tőle,egyetemre járunk,jön a vizsgaidőszak,a barátnőiben csalódott,rengeteget dolgozik,az apja lelkibeteg,felidegesítik folyamatosan,a kutyája nem hagyja aludni,mert ugat,de a szent kutyát nem lehet kitenni.

Én pedig nem tudok vele mit tenni. Semmihez,senkinek nincs kedve,és sírós kedvében van.

Már mondtam neki,hogy 100x többet vállal mint kéne,de az volt a válasz,hogy "Akkor ha elkezdtem az egyetemet,ne csináljam normálisan?" és "Akkor ne dolgozzak és ne legyen pénzem?"

19F 19L

2016. dec. 19. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:
az ő élete ha neki ez jó semmit nem tehetsz ;)
2016. dec. 19. 16:32
 2/2 anonim ***** válasza:
hasonló szituban voltam... 2 hónap. után én szakítottam gyakorlatilag életem szerelmével mert semmi szeretetet nem kaptam ha felhoztam azt mondja változni fog de semmi nem változott... ha nem ad szeretetet nem tesz boldoggá meg kell beszélni ha nem lehet szakíts... nem lehetne olyan depressziója hogy szarjon a fejedre...
2016. dec. 19. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!