Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem külsőleg ellaposodok mert a párom így is elfogad, hogy vegyem rá magam a változásra?
sziasztok! 1 éve vagyok együtt a barátommal, és egyre többször ahogy telt az idő, már nem foglalkoztam azzal hogy mindig jól álljon a hajam ha találkozunk, nem is mindig sminkelek, vagy tök egyszerű cuccokat veszek fel, és úgy érzem külsőleg ellaposodtam mellette, mert ő így is szeret stb és nincs meg a motiváció hogy "tetszenem" kéne neki, ezért a környezetemnek sem akarok tetszeni mert mondhatni kinek másnak tetszek? mindenki úgymond "leszar". de tudom hogy ez nincs jól így, mert pl ha csinos lányokat látok elmenni magam mellett, akkor mindig rosszul érzem magam és úgy érzem h őket tuti megnézi a barátom vagy valami, de nem tudom hogy hogy vegyem rá magam arra hogy megint összeszedjem magam, csinos legyek stb..
Valaki élt át hasonlót? Tanácsok?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!