Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nálatok van esélye...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok van esélye egy fiúnak, ha külsőleg nem jön be? =)

Figyelt kérdés
Leírom másképpen... Egy srác vagyok macis az alakom, nem dagadt, hanem macis, nem mindegy... De külsőleg nem vagyok egy Adonisz. Rengeteg a lány barátom, állítólag azért mert a belsőm egyáltalán nem tükrözi a külsőm és annyira rendes kedves vagyok még ha én ezt nem is így látom. 18/F
2016. ápr. 13. 02:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
Nem! 16/l
2016. ápr. 13. 06:59
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Csak, mert macis vagy, az nem jelenti azt, hogy nem jössz be senkinek. Én is macis vagyok és tisztában vagyok vele, hogy teljesen átlagosan nézek ki, nem vagyok ronda egyáltalán. Na, de mind1. Nem rólam szól a kérdés. Biztos van olyan lány, akinek bejössz vagy bejönnél, hogyha ismerne téged és/vagy kezdeményeznél nála.
2016. ápr. 13. 07:09
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
az első válasz mindent elmond, nagyon sok lány olyan mint ő, de kivételek biztosan vannak, nem maradsz egyedül :)
2016. ápr. 13. 07:32
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Nekem volt olyan többször is, hogy valakin elsőre nem akadt meg a szemem, nem gondoltam rá úgy, hogy húú de jól néz ki.

Aztán amikor jobban megismertem, akkor megtetszett, mert tetszett a személyisége, ahogy viselkedik, stb.

2016. ápr. 13. 09:08
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Az én szerelmem is macis alakú, és nem mondható jóképűnek. Eleinte csak barát volt, jól éreztem magam vele, mert segítőkész, kedves, és hatalmas humora van. Annyira jóba lettünk, és elkezdtem más szemmel nézni rá, és rájöttem, hogy csodálatosan szép szürkészöld szemei vannak. Majd észrevettem, hogy ha nevet akkor az arcán előjönnek a nevetőgödröcskék, és ettől olyan jóképű lesz.

Minél több időt töltöttünk együtt annál jobban beleszerettem. Azóta is együtt vagyunk..

Szóval sokan vagyunk lányok akik nem a kanmadamokra meg a kis hímringy*kra búknak...

2016. ápr. 13. 09:34
 6/13 anonim ***** válasza:

Kanmadam, ez jó😀

Nekem többször volt olyan, hogy teljesen átlagos (vagy még olyan sem😊) fiún megakadt a szemem, mindegyiknek nagyon kifejező, kedves, értelmes tekintete volt, egyikőjüknek a hangja is nagyon tetszett, bársonyosan simogató, jó volt hallgatni. Nem olyan volt a szitu egyszer sem, hogy ismerkedjünk, én nem szívesen kezdeményezek amúgy sem, de szívesen találkoztam volna mindegyikkel, ha megkérdeznek.

2016. ápr. 13. 09:46
 7/13 anonim ***** válasza:

Ugye tisztában vagy vele, hogy minden embernek más tetszik? Van, aki nem szereti a macis testalkatot és van, aki de.

Fizikai vonzalom nélkül meg nincs kapcsolat. Ha képtelen vagy vonzódni a másik külsejéhez, abból szenvedésen kívül nem lesz más, hiába tökéletes a személyisége.

Plusz jó lenne már felfognia az alacsonyabb értelemmel rendelkezőeknek is, hogy nem attól lesznek felszínesek a nők, hogy nem kezdenek párkapcsolatot olyanokkal, akikhez fizikálisan nem vonzódnak.

2016. ápr. 13. 09:56
 8/13 anonim ***** válasza:
7-es, szép az, amit szépnek látunk. Senkibe nincs genetikailag kódolva, milyen testalkat jön be neki.
2016. ápr. 13. 10:03
 9/13 anonim ***** válasza:
csúnya, csóró srác vagyok és szép barátnőm van
2016. ápr. 13. 11:05
 10/13 anonim ***** válasza:

8-as!

Igen, erre próbáltam rávilágítani.

2016. ápr. 13. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!