Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá hogy rám írjon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá hogy rám írjon?

Figyelt kérdés

Van egy srác, szoktunk beszélgetni és eléggé megtetszett. De sajnos ha én nem írok neki akkor ő se nagyon nekem magától, csak 1x-2x.. Most egy ideje nem beszéltünk, de nem szeretnék ráírni mert úgy érzem ez már tolakodás és én nem vagyok egy nyomulós fajta. De mint mondtam magától nem ír, mégis ha beszélgetünk ilyet mond, hogy szeret velem beszélni meg ilyesmik. Szerintetek ráírjak? Ti tolakodásnak vennétek? Vagy hogy vegyem rá hogy rámírjon?

17/l

2016. nov. 28. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pl. ,,Holnap lehet, hogy sütni fogok zserbót, ha kérsz belőle, írj rám." :DDD
2016. nov. 28. 19:03
 2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy ő is úgy van mint te, hogy nem akar nyomulósnak tűnni, félénk, és nem mer igazán kezdeményezni. Vagy csak megszokta hogy mindig te írsz rá, és így kényelmes neki. De ha azt írja, hogy szeret veled beszélgetni, akkor annyira biztos nem bánhatja a dolgot...
2016. nov. 28. 19:05
 3/5 A kérdező kommentje:
nem tűnik túl félénknek, szóval nem tudom miért nem ír.. szerintem csak úgy mondja ezeket, de nem gondolja komolyan:(
2016. nov. 28. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocsi nem volt időm mostanában, de amint lesz majd írok neked, puszi-puszi

17F

2016. nov. 28. 19:14
 5/5 anonim válasza:
Dehogy venném tolakodásnak :D írj rá :D
2016. nov. 29. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!