Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt magamra vegyem? Tényleg ennyire vicces?
Sziasztok!
A múlt héten én és pár barátom ismerkedtünk egy parkba pár lánnyal és valahogy szóba kerültek a hobbik. Mindenki mondja a sajátjait.. Kondizik, focizik, box és hasonló sportok. Én pedig szabályosan ki lettem nevetve, mert én az olvasást, mint hobbit "űzöm". Tudom, hogy ennek nem kéne bajnak, esetleg gáznak lennie, de azért na... Én gondolom rosszul?
20f
BURN.
Ez annyira szánalmas, pont ezért tart ott a mai társadalom ahol. Nem könyvet vesznek a gyereknek hanem iphone-t...
Szerintem meg ritka és megbecsülendő ha egy srác olvas, aki nem, azzal csak eggyel kevesebb téma van beszélgetésnél. Nem is nagyon értem, hogy hogy nincs olyan téma ami ne érdekelné könyvként a fiúkat. Ne merészeld magadra venni, az a szomorú hogy ők ezen nevetnek! Légy büszke magadra. Így legalább hasonlóan értelmes lányokkal van esélyed ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!