Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná nekem, hogy ez miért van így?
Figyelt kérdés
Sablonsztori az egész, de tényleg nem értem. Hétvégén egy összejövetelen megismerkedtem egy fiúval, tök jól elvoltunk, minden. Megbeszéltük, hogy a héten találkozunk újra. Meg is kérdezte neten vasárnap, hogy akkor most mi lesz, én meg megírtam neki, hogy mikor érek rá. Elolvasta és nem válaszol. Tudom, nem nagy dolog, de valaki elmagyarázná nekem miért van ez? Megijedt? vagy mégsem szeretne találkozni? Ha nem akar , írja meg, hogy bocs mégsem és akkor minden oke, de ez így most felcsesz. Köszi a válaszokat2017. jan. 31. 16:21
1/4 anonim válasza:
Nem volt ideje válaszolni,aztán meg ki isent a fejéből
2/4 anonim válasza:
Szerintem, a helyett, hogy ezt ide írtad volna, ugyan ezt a szöveget leírhattad volna neki a neten.. -.-"
3/4 anonim válasza:
Azért nem válaszolt, mert jó neki, és olyan laza mint én hogy még egy "ok" -ot sem képes vissza írni😌
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Kettes, igazad van, megírom neki is.
2017. febr. 1. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!