Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam ezek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek rólam ezek alapján? :D

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, 175 cm magas, viszonylag izmosabb alkat.

Egyéb a külsőmről: Oldalt hátult felnyírt barna hajam van, de felül sem túl hosszú, oldalra/hátra szoktam fésülni, kék szemeim vannak, szögletesebb arcom. Öltözködést tekintve nincs valami konkrét stílusom, annyi hogy szeretem a fekete dolgokat, de nem az emo cuccokat, pl mostanában fekete combközépig érő slim fit szövetkabátot hordok szürke sállal, ha kicsit jobb idő van akkor fekete bőrdzsekit, a fekete farmer alapdarab, ehhez póló és pulcsi inkább a sötétebb színekből. Cipőnek fekete-fehér illetve bordó sportcipőket hordok, hidegben barna bokacsizmát.

Belső: Szeretek olvasni és sakkozni, imádom a technológiai kütyüket, egész jó tanuló vagyok, szeretek szerelgetni. Kicsit szarkasztikus humorom van. Szeretek politikáról, gazdaságról beszélni. Ami negatív, hogy ha fáradt vagyok néha előfordul, hogy lekezelően viselkedek, illetve néha sajnos bunkózok másokkal ha nem jól mennek a dolgok.

Bocsesz ha sok lett, ezek alapján mi a véleményetek rólam? :)

2017. jan. 31. 15:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Álom nő vagy!! Akarsz ismerkedni? pont ilyen vagyok, csak 1 évvel idősebb.

17f

2017. jan. 31. 15:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Normálisnak tűnsz. :) 1-es szakadok XD
2017. jan. 31. 15:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is szívesen megismernélek. 18/F
2017. jan. 31. 16:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Leírtak alapján tokeletes

Amúgy jensen ackles jutott eszembe rólad

14/l

2017. jan. 31. 16:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Hahó azt írta hogy fiú!!!!!!!!! Xd
2017. jan. 31. 16:16
 6/11 anonim válasza:
Nincs veled baj :) cuki lehetsz :)
2017. jan. 31. 16:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Az elején azt gondoltam, hogy te is csak egy átlag hímringyó leszel, aztán a végére pozitívan csalódtam :D Nem lehet egyébként ennyi alapján normális véleményt írni, de azért nekem szimpi vagy

16/l

2017. jan. 31. 18:48
 8/11 A kérdező kommentje:
#7Örülök hogy ppzitív meglepetést sikerült okoznom :D és köszi az eddigi válaszokat + lehet hülye vagyok, de a " jó nő vagyok" kommenteket nem értem :D
2017. jan. 31. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Gyakorikerdeseken is sok a troll. 🤔🤔
2017. jan. 31. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Csak a változatosság kedvéért én azt mondom hogy jó PASI vagy ;) Egyébként ezek alapján tényleg jófejnek tűnsz

14/L

2017. jan. 31. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!