Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek alapján mi a véleményetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

167cm

45kg(rendesen eszek csak nem hízok)

Világos barna haj

Fekete szem/szemöldök

Hosszú, vékony lábaim vannak. Most szeptemberben atlétikára fogok járni. Előtte táncoltam illetve úsztam.

Általában színes, néha fura ruhákat hordok. Nem bírom ha valaki ugyanolyan ruhát hord mint én ezért próbálok minél egyedibb lenni. Leginkább szoknyát szoktam hordani,hozza színes harisnyat. Illetve egybereszes ruhákat.

Ha bekerülök egy új társaságba akkor elég csendes vagyok de ha jobban megismerem őket akkor jól eltudok velük beszélgetni. Nagyon szeretek filmet/sorozatot nézni. Nagyon szeretem az animeket^^

Imádok olvasni. Nos ahogy az elején leírtam nagyon vékony vagyok de ehhez képest állandóan eszek. Főleg csokit. Imádom a csokit. A csoki a legjobb dolog a világon <3

Persze sok rossz tulajdonságom is van. Sokat hisztizek. Könnyen megsértődök. Néha elég bunkó vagyok az emberekkel. Eléggé önbizalom hiányos vagyok.

A kérdésem az lenne hogy a leírtak alapján mit gondoltok rólam? Jöhet hideg/meleg. Fiúk és lányok véleményére is kíváncsi vagyok

17/l

2016. aug. 31. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
41%

nekem tetszik, kivéve a hisztizés :D

18/f

2016. aug. 31. 13:01
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
te vagy az ideálom :3
2016. aug. 31. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
18/f
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
Álomcsaj <3
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
ahh inkább nem szólok semmit.
2016. aug. 31. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:
41%
Szívesen megismernélek
2016. aug. 31. 15:10
 7/9 anonim ***** válasza:
41%

Nekem tetszik, hiszti meg minden lánynál van :D

18/f

2016. aug. 31. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:
41%

tetszene :D de 100%, hogy 1000kmre élsz :D

17F

2016. szept. 1. 18:04
 9/9 Firedoom ***** válasza:
25%
Tokeletes magassag, tokeletes suj, szereti a csokit, az animeket... De a szines harisnya es szoknya meg erre is ratesz egy lapattal :D szerintem tokeletes.
2016. szept. 2. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!