Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek ezek alapján mi a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ezek alapján mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

Szeretek olvasni, kedvenc íróm Stephen King, imádom a stílusát és a fantáziáját. De Wass Alberttől a Tizenhárom almafa vagy a Funtinelli boszorkány is nagyon tetszett, szóval a szerelmes regényeken kívül szinte minden bejön :D Gyűrűk ura mániás vagyok, a könyvet is többször olvastam, valamint a filmet is rengetegszer megnéztem.

Imádok rajzolni, legtöbbször absztrakt rajzokat készítek.

Minden hétvégén járok úszni, emellett szoktam futni/biciklizni is és versenyszerűen kosarazom.

Nálam kb 0-24 szól a zene. Mindent meghallgatok, de a legjobban a rock/metál jön be, azon belül a djent a kedvenc :D

Ennyit az érdeklődési körömről nagyjából.

Belső tulajdonságaim: általában mindig jókedvű vagyok, vagy annak látszom, ha már látszik rajtam, hogy rossz kedvem van, akkor valami rohadt nagy gáz lehet. Nem szoktam ráparázni semmire, nem vagyok az az idegeskedő típus. Szinte mindenhonnan elkések, a buszra is reggelente sprintelnem kell :D Anyám szerint tipikusan az a típus vagyok, aki mindenkit fel tud vidítani a bolondságaival.

A szobámban mindig kupi van, ami szerintem sokmindent elárul rólam. És a kupit nem úgy kell elképzelni, hogy 1-2 könyv van a földön meg 1-2 ruhadarab elöl van, nálam hatalmas káosz uralkodik... Persze nem úgy, hogy kulás papírzsepik meg kajamaradványok rohadnak a szobámban, a szemetet mindig kidobom és kaját sosem hozok föl a szobámba, csak egyszerűen egy hanyag természetem van. Könnyen be tudok sértődni, de nem mindig mutatom ki és ha mégis kimutatnám, akkor 1-2 órával később bocsánatot kérek, ha úgy gondolom, hogy nem volt igazam... És néha nagyon fárasztó/idegesítő tudok lenni. Nagyon könnyen barátkozom, könnyen megnyílok az embereknek.

2016. márc. 12. 22:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hát érdekelne ,hogy hány éves vagy..de különben a kedvenc íróm a kedvenced szóval abszolút imádlak máris :) plusz minden amit leírtál nagyon szimpatikus, Ha esetleg gondolod örülnék ha írnál privátban is

14/L

2016. márc. 12. 22:24
 2/17 anonim ***** válasza:
Érdeklődési kör alapján szimpi vagy, lenne közös témánk az tuti mert én is hasonló vagyok ezek alapján. A többi is rendben van, bár ott lehet ki tudnál készíteni, mert én meg mindenen aggódom és 600szor végiggondolom a dolgokat:D Amúgy a káoszt átérzem, itt is az van:'D
2016. márc. 12. 22:25
 3/17 NeymarjrLau ***** válasza:
Szimpatikus vagy, és tök sok minden rám is illik :D
2016. márc. 12. 22:30
 4/17 anonim ***** válasza:
Szimpatikus vagy.:)
2016. márc. 12. 22:38
 5/17 anonim ***** válasza:
Én szimpatikusabb vagyoK!
2016. márc. 12. 23:19
 6/17 A kérdező kommentje:
Ötös válaszoló, teljes mértékben egyetértek veled, te egy csodálatos ember vagy:)
2016. márc. 12. 23:23
 7/17 anonim ***** válasza:
Szimpi vagy,bár ebből nem tudtam eldönteni se a korod,se a nemed...azt megírnád? :)
2016. márc. 12. 23:39
 8/17 anonim ***** válasza:
Szimpi :)
2016. márc. 13. 00:02
 9/17 A harmadik szem ***** válasza:
Djenten belül?
2016. márc. 13. 00:16
 10/17 A kérdező kommentje:
Periphery, Veil of maya, Tesseract, Northlane...
2016. márc. 13. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!