Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rolam a leirtak alapjan? Lent⬇
Kivancsi vagyok hogy mit gondoltok rolam,es hogy miert nem volt eddig baratom :D
Kinezetileg ennyi:
Barna kozephosszu egyenes haj
Barna szem
170-173cm korul vagyok
55kg
de szeretem a rock es dubstep zeneket (Linkin Park *-*) kedvenc szinem a kiralykek :D 14 vagyok es ami azt illeti a multam alapjan hamar felnottem. Nem vagyok vilagszepe de ha mindenki a belsore menne szerintem eleg nepszeru lennek (nem onajnarozasbol :)) viccesnek,kedvesnek es udvariasnak tartanak a barataim {van perverz hajlamom is} de ha kell tudok komoly is lenni. 4es tanulo vagyok es szeretek sportolni :D kepzomuveszetis iskolaba jarok,most lettem 9.-es
A nagyon nagy hibam az hogy idegesit engem az hogy ha masok olyat mondanak olyanrol akit szeretek annak egy szora neki megyek. Es szeretek enekelni habar a hangom az dobhartya szakaszto :D
Amit nem szeretek:
Ha ugy irjak a milyent hogy mien-mijen
Es ha a tetsziket es a legyszivest : tecciknek es leccives-letszivesnek
Na meg a Linkin Park utalokat :D
14? Kár.
We're building it up, to break it back down ;)
Képet küldjél ne leírást.
Egyébként a szöveg alapján gyerek vagy még. Ez nem baj 14 évesen. Majd felnősz te is. :)
Aki a "mit nem szeretsz?" kérdésre azokat írja amiket te, az nem érett még párkapcsolatra.
2-3 év múlva kérdezd meg újra.
"14 vagyok"
Idáig olvastam,mert itt nyomot fogtam. Ez az ok :D
ebből a pár sorból nehéz lenne kielemezni, hogy milyen is vagy. Ami biztos hogy a vicces jelző az illik rád. Viszont az elég meredek, hogy utálod azokat akik a linkin parkot. Tudod az embereknek más más ízlésük van. Az exem az imádta ezt a fajta zenét, nekem borsózik tőle a hátam. 4 évig voltunk együtt minden probléma nélkül. Aztán félre kefélt egy gazdag sráccal akinek menő kocsija volt meg lakása stb....
Nem ilyen kritériumok alapján keress pasit, mert akkor nem csodálkozom, hogy eddig nem találtál.
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
uhh, wáów, tök baró ez a nyíl, honnan szedted?
(tudom ám hogy csak az ilyen kommentekért írtad ki ezt a kérdést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!