Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek alapján mi a véleményetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

(nem tudtam,hogy milyen témába rakjam) nem szeretnék itt "párt" keresni csak kíváncsi vagyok,hogy ezek alapján nektek mi a véleményetek rólam. 14 éves vagyok (lány) lapockáig érő barna hajam van és elég sok, barna szemem. Az arcom kissé pattanásos és miteszeres de teszek ellene, hogy elmújjon. 169 cm és 57 kg. Kézilabdázok és második éve tanulok gitározni. Most nyolcadikos vagyok eddig kitűnő voltam. Szeretek rajzolni, néhány dolgot eléggé a szívemre tudok venni, de nem azt,ha rólam beszélnek vagy "beszólnak" (poénra veszem és fojtatom a napokat) azzal úgy nem foglalkozom,hanem ,ha az osztálytársaimat bántják vagy épp egy olyat akit nem is ismerek.Naggyából jóba vagyok mindenkivel a suliba. Néha kicsit szétszórt tudok lenni 😅 eltudok kalandozni a gondolataimban. Szeretek zenét hallgatni rengeteget is szoktam.

Rossz indulatú kommentekkel nem tudok mit kezdeni engem nem fog zavarni szóval,ha "bántani" szeretnél vele akkor menj inkább más kérdéshez.

A válaszokat előre is köszönöm .

2016. nov. 20. 14:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok mindenben hasonlítunk :D

Én is szeretek rajzolni,szóval ez már nekem nagy plusz pont,ha te is :D

Nekem tetszik amit leírtál 10/10 eddig:)

16/F

2016. nov. 20. 14:52
 2/11 A kérdező kommentje:
😃
2016. nov. 20. 14:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Ezek alapján nekem szimpatikus vagy :) Kicsit magamra emlékeztetsz (bár én sose voltam valami nagy sportoló, legalábbis nem labdás sportok terén), szóval én barátkoznék veled ha úgy hozná a sors :)

Nem tudom mi volt pontosan a szándékod s kérdéssel, de remélem tudtam segíteni :)

16L

2016. nov. 20. 14:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Jó vagy *-* :DD
2016. nov. 20. 15:03
 5/11 A kérdező kommentje:
😃😄 igen tudtál. Köszi!
2016. nov. 20. 15:03
 6/11 anonim ***** válasza:
10/11. ;-)
2016. nov. 20. 15:09
 7/11 A kérdező kommentje:
😄😂 11 köszi
2016. nov. 20. 15:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Ennyiből nagyon semmi.Minden szép és jó, de a negatívumokról pl nem írtál.Ha muszáj véleményt írnom, akkor azt írom, hogy véleményem szerint sanszos, hogy önbizalomhiányos vagy és egyfajta dicséretet vársz, hogy minden oké.Ha így van, orvosold a problémát!
2016. nov. 20. 15:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha tudnál helyesen írni,tökéletes lennél. De...

*elmúljon

*folytatom

*nagyjából

*rosszindulatú

2016. nov. 20. 15:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Átlagos.
2016. nov. 20. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!