Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam, ezek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek rólam, ezek alapján? 16/l

Figyelt kérdés

Tudom hogy sok ilyen kérdés van de kivácsi vagyok..

Külső: kék szem, szőkésbarna haj. Szemüveges vagyok de csak néha hordom. Mostanába felkötve hordom és egyenes. 163/75kg. (Tudom hogy sok de próbálok rajta változtatni)

Belső: makacs, néha sértősékeny vagyok de hamar megbocsájtok nem tudok hosszútávon senkire se haragudni. Nyugis vagyok. Néha szoktam meséket nézni, pl. Spongyabob, hupikék törpikék, gumimacik, stb..

Mindenféle zenét szeretek és hallgatok kivéve a mulatósat. Azt nem szeretem.

Romantikus alkat vagyok. Imádom a filmeket és a sorozatokat nézni de a hororr filmet csak társaságba vagy valakivel tudom megnézni mert félek. Jó ez hülyeségnek látszik de nem tehetek róla. Pókiszonyom van. Szeretem a motorokat de nem értek hozzájuk. Mindig megakartam tanulni gitározni és zongorázni, de nem tudok, viszont majd egyszer nekiállok. Mások szerint kedves vagyok.

Hobbiaim: rajzolás, fotózás és vers/dalírás.

Szeretek sétálni zenét hallgatni biciklizni. Néha sokat beszélek. Kedvencem a töri és a művészetek meg a tesi óra. Néha túl őszinte vagyok. És sokszor nem gondolom át amit mondok. Most ennyi jutott eszembe.

Köszönöm előre a válaszokat:))

#lány #külső/belső...
2016. dec. 17. 17:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
<3=)
2016. dec. 17. 17:19
 2/12 anonim ***** válasza:
4%
75 kiló kevés.
2016. dec. 17. 17:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem abszolút bejön :)

15/F

2016. dec. 17. 17:25
 4/12 bit123bit ***** válasza:

Nekem teljesen bejön.. :)

18/F

2016. dec. 17. 17:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnél :) 17/F
2016. dec. 17. 17:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
2016. dec. 17. 17:45
 7/12 anonim ***** válasza:
75 kiló nekem nagyon sok...nálam ehhez a magassághoz 63 ig jo ugy nagyjabol persze ezt nehéz belőni de ugy kb az az alak jon be nekem
2016. dec. 17. 17:47
 8/12 anonim válasza:
Veled 1korú lennék ment volna a privát :D
2016. dec. 17. 18:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Belédélveznék
2016. dec. 19. 09:06
 10/12 anonim válasza:
Uramisteeen!!! Ilyen nincs!! Enis lany vagyok ugyanennyi idős es minden minden pontosan illik ram!!!! :OOO Kivétel h en mindig kiengedve hordom a haj es en zongorazok es gitarozok is mar, es en 175 centi 50 kg vagyok de am minden mas teljesen ugyan ez!! Ez annyira durva:OO Lelkitars *-* :DD
2016. dec. 20. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!