Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek rólam, ezek alapján? 16/l
Tudom hogy sok ilyen kérdés van de kivácsi vagyok..
Külső: kék szem, szőkésbarna haj. Szemüveges vagyok de csak néha hordom. Mostanába felkötve hordom és egyenes. 163/75kg. (Tudom hogy sok de próbálok rajta változtatni)
Belső: makacs, néha sértősékeny vagyok de hamar megbocsájtok nem tudok hosszútávon senkire se haragudni. Nyugis vagyok. Néha szoktam meséket nézni, pl. Spongyabob, hupikék törpikék, gumimacik, stb..
Mindenféle zenét szeretek és hallgatok kivéve a mulatósat. Azt nem szeretem.
Romantikus alkat vagyok. Imádom a filmeket és a sorozatokat nézni de a hororr filmet csak társaságba vagy valakivel tudom megnézni mert félek. Jó ez hülyeségnek látszik de nem tehetek róla. Pókiszonyom van. Szeretem a motorokat de nem értek hozzájuk. Mindig megakartam tanulni gitározni és zongorázni, de nem tudok, viszont majd egyszer nekiállok. Mások szerint kedves vagyok.
Hobbiaim: rajzolás, fotózás és vers/dalírás.
Szeretek sétálni zenét hallgatni biciklizni. Néha sokat beszélek. Kedvencem a töri és a művészetek meg a tesi óra. Néha túl őszinte vagyok. És sokszor nem gondolom át amit mondok. Most ennyi jutott eszembe.
Köszönöm előre a válaszokat:))
Nekem teljesen bejön.. :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!