Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évesen ez baj?

Figyelt kérdés
Sokszor gondolok arra, hogy milyen lenne, ha a pasimmal intimebb helyzetbe kerülnénk. Ruha nélküli helyzetbe. Ez baj, vagy az én koromban már nem gond?
2017. jan. 27. 18:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem gond
2017. jan. 27. 18:08
 2/11 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem egyáltalán nem, ha szereted és tudod mit csinálsz és nem fogod megbánni...

Szerintem fiatalabb korban is csak akkor gàz ha azért csinálják, hogy "menők" legyenek vagy hasonló és mert érettlenek

De egy 15 éves véleményem szerint már lehét elég komoly egy ilyen dologhoz

De attól még várhatsz :D

18l

2017. jan. 27. 18:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Persze csinálni még nem szeretném ilyen fiatalon, de néha elkap a vágy, és olyankor arra gondolok csak, hogy mi lenne ha... de még nem hiszem, hogy készen állok rá. Inkább várok, mikor már érettebb és komolyabb leszek, és persze felkészültebb.
2017. jan. 27. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
egyáltalán nem baj, csak gondolkodj mielőtt bármit teszel :)
2017. jan. 27. 18:28
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

pacsi, ugyanez van velem is. Nem akarom csinálni, de jó eljátszani a gondolattal

15/L

2017. jan. 27. 18:29
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket, megnyugodtam.

Azt hittem, hogy csak velem van ilyen, hogy erre gondolok. De jo tudni, hogy nem csak én vagyok igy ezzel.

2017. jan. 27. 18:35
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Gondolni rá nem baj, de megtenni igen szégyen a te korodban. Én például rá sem nézek olyan lányra, aki 17-18 éves kora előtt nem volt szűz. Sok férfi ismerősöm így van ezzel. Nemcsak magyarok. Kell a fenének egy átjáróház. Ami valljuk be, a magyar nők 80 %-ára igaz manapság.
2017. jan. 27. 18:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, mondtam is az elobb, hogy még nem akarom megtenni. Itt nem az volt a kérdés, hogy csinálni akarom. Én tudom, hogy még fiatal vagyok ehez, és várni is akarok ezzel. Ilyen korban még semmi keresnivalom fiuk agyaban. Itt más volt a kérdés.
2017. jan. 27. 19:00
 9/11 anonim ***** válasza:
19%
szerintem nyugodtan vetkezz, aztán úgyis dugás lesz a vége, ha ez volt kérdés ha nem..
2017. jan. 27. 19:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Petting?
2017. jan. 28. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!