Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért divat az, hogy 15-16...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért divat az, hogy 15-16 évesen minden lány és fiú elkezdi "kiélni" az életet?

Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy folyamatosan bulikba járkálnak, a lányok mindenkivel smárolnak, szopnak, basznak, a fiúk meg erre utaznak.. Nem általánosítok, de nagy százalékban ez jellemző.. ez lenne a normális, vagy én vagyok ennyire agyilag elnyomott?

2017. jan. 24. 16:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
A xxi. Század a baj. Annyira elkorcsult ez a mai vilàg. A többség azt hiszi hogy az a normális amit leírtál. De nem. Én sem értem hogy miért jó ez a fiataloknak. Én sem vagyok ilyen
2017. jan. 24. 17:05
 2/15 anonim ***** válasza:
36%

Mikor éljünk? Mikor nyugdíjasok leszünk? Köszi, inkább nem.

16F

2017. jan. 24. 17:07
 3/15 A kérdező kommentje:
Eddig tudtam, hogy én vagyok a jó gondolkodásmódban, de most már teljesen úgy érzem nálam van a baj...
2017. jan. 24. 17:07
 4/15 A kérdező kommentje:
Értelek én, de nem csak úgy lehet kiélni magad, ha minden lányt faszra húzol.
2017. jan. 24. 17:08
 5/15 anonim ***** válasza:
96%

Oké, csak egy színvonalat fenn kellene tartaniuk...

Én is járok buliba, de nem a városban... itt csak a csicskák gyülekezete van, és ezért tart csak 3 hónapig egy kapcsolat nálunk mert hűűű buli és akkor piáltam és nem vagyok ura magamnak és csókolózhatok akárkivel... a pasija előtt...

Inkább átmegyek a szomszéd faluba, ott adnak magukra egy kicsit többet a lányok, és nem olyan könnyűvérűek hogy "húúú vett egy piát nekem akkor most lepippantom"...

19 vagyok... Fáj a tököm mert csak most kezdtem el bulikba járni?

Nem!

Sőt! Így sokkal jobb is, és nem kell 500 emberrel tömörülni, hanem vagyunk ott 150-en mondjuk és kész ennyi, tökéletesen elvagyunk, lehet táncolni is, nem ez a tipikus "állok egyhelyben és duc-duc"....

Egy lányt nem megvenni kell a piával...

Kényeztetni kell, oké, csak legyen egy határ mert a végén elszáll magától "te" meg ha nem tudsz többet adni egyből elkezdesz ketyósodni...

16 évesen még nem látjátok át a dolgokat...

19 évesen nem akarok sokat pofázni róla, mert annyira még én se látom át, de az, hogy ennél a rétegnél többet látok az biztos.

"Az egyik szemellenzőmet már letéptem."

2017. jan. 24. 17:19
 6/15 anonim ***** válasza:
29%

Figyelj, régen én is ezt gondoltam, de most már eljárok rendszeresen bulizni, értem én. Ami téged zavar az az, hogy akik ilyen orbitálisan csinálják, azok a szembetűnőek, és nem akik azért normális keretek között teszik.

Másrészt, a másodiknak igaza van. Most kell kiélni magunkat, szexuális értelemben is (hogy szépen fogalmazzak) Akik nem bulizzák, és nőzik ki magukat, abból szokott lenni hogy megcsalják a feleségüket, mert több nőre vágynak, nem akarnak egynél leragadni. Szóval inkább most csajozd ki magad, minthogy a feleséged majd azért csald meg, mert nem élted ki magad. 18/f

2017. jan. 24. 17:22
 7/15 anonim ***** válasza:
40%
Utolsonak irnam h tapasztalatom szerint azok csaljak meg aparjukat akik mar fiatalon ossze vissza ... Szoval nem hinnem h ettol fugg de ha van vmi kutatas errol es linkelsz egy relevans cikket szivesen latom. Kerdezonek meg ajnyit h erezzd jol magad ugy ahogy akarod es ne foglalkozz masokkal.
2017. jan. 24. 17:41
 8/15 anonim ***** válasza:
57%

"Akik nem bulizzák, és nőzik ki magukat, abból szokott lenni hogy megcsalják a feleségüket, mert több nőre vágynak, nem akarnak egynél leragadni."

Az oké, hogy te bulizol, te dolgod, de ne írj ilyen f..zságokat, hogy aki nem, az majd megcsalja a feleségét.

2017. jan. 24. 17:43
 9/15 anonim ***** válasza:
59%

Mert azt hiszik, hogy ettől menők meg nagyok lesznek, pedig inkább csak szánalmasak és undorítóak.

Az meg hülyeség, hogy most kell kiélniük magukat, így később nem csalják meg a párjukat.

Ha kiélte magát tiniként, ha nem, aki olyan az mindenképp megcsalja a másikat. Ma már nincs(vagy csak nagyon kevés) igaz szerelem és tisztelet sincs.

Ha valaki megcsalja a férjét/feleségét sosem szerette igazán, mert akkor képtelen lett volna ránézni másra. Ez a szerelem, amit ők sosem fognak tudni, hogy milyen érzés, ennyivel kevesebb emberek lesznek.

2017. jan. 24. 17:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
#8-cal értenék egyet, 19 éves vagyok, nem járok ilyen helyekre, nincs is senkim, mégis elég lenne egy barátnő, nem kéne egyből a fél város, így megcsalni se akarnám
2017. jan. 24. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!