Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért divat az, hogy 15-16 évesen minden lány és fiú elkezdi "kiélni" az életet?
Mikor éljünk? Mikor nyugdíjasok leszünk? Köszi, inkább nem.
16F
Oké, csak egy színvonalat fenn kellene tartaniuk...
Én is járok buliba, de nem a városban... itt csak a csicskák gyülekezete van, és ezért tart csak 3 hónapig egy kapcsolat nálunk mert hűűű buli és akkor piáltam és nem vagyok ura magamnak és csókolózhatok akárkivel... a pasija előtt...
Inkább átmegyek a szomszéd faluba, ott adnak magukra egy kicsit többet a lányok, és nem olyan könnyűvérűek hogy "húúú vett egy piát nekem akkor most lepippantom"...
19 vagyok... Fáj a tököm mert csak most kezdtem el bulikba járni?
Nem!
Sőt! Így sokkal jobb is, és nem kell 500 emberrel tömörülni, hanem vagyunk ott 150-en mondjuk és kész ennyi, tökéletesen elvagyunk, lehet táncolni is, nem ez a tipikus "állok egyhelyben és duc-duc"....
Egy lányt nem megvenni kell a piával...
Kényeztetni kell, oké, csak legyen egy határ mert a végén elszáll magától "te" meg ha nem tudsz többet adni egyből elkezdesz ketyósodni...
16 évesen még nem látjátok át a dolgokat...
19 évesen nem akarok sokat pofázni róla, mert annyira még én se látom át, de az, hogy ennél a rétegnél többet látok az biztos.
"Az egyik szemellenzőmet már letéptem."
Figyelj, régen én is ezt gondoltam, de most már eljárok rendszeresen bulizni, értem én. Ami téged zavar az az, hogy akik ilyen orbitálisan csinálják, azok a szembetűnőek, és nem akik azért normális keretek között teszik.
Másrészt, a másodiknak igaza van. Most kell kiélni magunkat, szexuális értelemben is (hogy szépen fogalmazzak) Akik nem bulizzák, és nőzik ki magukat, abból szokott lenni hogy megcsalják a feleségüket, mert több nőre vágynak, nem akarnak egynél leragadni. Szóval inkább most csajozd ki magad, minthogy a feleséged majd azért csald meg, mert nem élted ki magad. 18/f
"Akik nem bulizzák, és nőzik ki magukat, abból szokott lenni hogy megcsalják a feleségüket, mert több nőre vágynak, nem akarnak egynél leragadni."
Az oké, hogy te bulizol, te dolgod, de ne írj ilyen f..zságokat, hogy aki nem, az majd megcsalja a feleségét.
Mert azt hiszik, hogy ettől menők meg nagyok lesznek, pedig inkább csak szánalmasak és undorítóak.
Az meg hülyeség, hogy most kell kiélniük magukat, így később nem csalják meg a párjukat.
Ha kiélte magát tiniként, ha nem, aki olyan az mindenképp megcsalja a másikat. Ma már nincs(vagy csak nagyon kevés) igaz szerelem és tisztelet sincs.
Ha valaki megcsalja a férjét/feleségét sosem szerette igazán, mert akkor képtelen lett volna ránézni másra. Ez a szerelem, amit ők sosem fognak tudni, hogy milyen érzés, ennyivel kevesebb emberek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!