Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért divat az, hogy 15-16 évesen minden lány és fiú elkezdi "kiélni" az életet?
#2-nál a pont.
Fiatalok, buli-pia-szex, és itt kész...régen is megvolt ez, a különbség az, hogy ma már kevésbé álszent a világ. Nyiltan felvállalják, hogy igen szeretnek bulizni meg szexelni.
És igen, inkább 16-18-20 évesen bulizzanak, mint 35 évesen családdal.
14 éves korom óta nem vagyok szűz, 16-17 évesen minden héten buliztam, általában én magam csináltam diszkót saját felszereléssel. Összesen 25 lánnyal feküdtem le, de cssk pettingig (orál, kézimunka) eljutottam még 10 lánnyal. Most mégis 10 éve vagyok a feleségemmel, a kapcsolatunk első évét leszámítva egyszer sem csaltam meg. Jelenleg is boldogan élünk a 16 hónapos fiacskánkkal. Nekem jót tett, hogy kitomboltam magam tiniként, ha nem tettem volna, most akarnék pótolni.
36F
Azok a régi szép idők. Fiatalon én is minden nőt megkeféltem, aki hagyta magát.
Mondjuk én későn érő típus vagyok 15-16 évesen még elpirultam, ha a szexről beszéltek a többiek.
A fiam 19 éves. Holnap három lánnyal utazik el hétvégére.
Sosem árulná el, hogy hány nővel bújt már ágyba, de remélem, hogy jól fogják érezni magukat, akár lesz szex, akár nem.
25 éve élek házasságban, és még sosem csaltam meg a párom.
Lehet, hogy ez csak azért van, mert a munkatársam is egyben. :)
46F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!