Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért divat az, hogy 15-16...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért divat az, hogy 15-16 évesen minden lány és fiú elkezdi "kiélni" az életet?

Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy folyamatosan bulikba járkálnak, a lányok mindenkivel smárolnak, szopnak, basznak, a fiúk meg erre utaznak.. Nem általánosítok, de nagy százalékban ez jellemző.. ez lenne a normális, vagy én vagyok ennyire agyilag elnyomott?

2017. jan. 24. 16:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

#2-nál a pont.

Fiatalok, buli-pia-szex, és itt kész...régen is megvolt ez, a különbség az, hogy ma már kevésbé álszent a világ. Nyiltan felvállalják, hogy igen szeretnek bulizni meg szexelni.

És igen, inkább 16-18-20 évesen bulizzanak, mint 35 évesen családdal.

2017. jan. 24. 19:00
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok. A lepontozásom azt jelzi, hogy úgy gondoljátok, hogy aki nem bulizik, az meg fogja csalni a feleségét? Mert ha ezért pontoztatok le, akkor nevetségesek vagytok. Semmi bajom azokkal, akik buliznak, de ti, bulizósok se szóljatok már be azoknak, akik nem szeretnek bulizni, hogy "nincs életetek" meg "meg fogjátok csalni a feleségeteket". Ez pont ugyanolyan szánalmas, mint amikor valaki azokat nézi le, akik néha buliznak.
2017. jan. 24. 19:09
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Annyira bírom, hogy akik máshogy élik az életüket jönnek hogy "ez a szörnyű mai világ", nektek nem qrva mindegy ki hogy éli az életét? Ti is élitek, meg ők is, más fajta ember lesz belőletek. Itt vagyok én, nem iszom, nem bulizom, mégis vannak barátaim és bulizósokat is ismerek, annyira marhára leejtem h mit csinálnak, amíg engem békében hagynak vele. Amíg nem néznek le ők, amiért nem bulizom, addig én sem foglalkozom velük. Ilyen egyszerű. Nem nyavajogni kell a szar világon, te nem vagy ilyen, csodálatos, de kit izgat? Hidd el, nem vagy egyedül.
2017. jan. 24. 19:32
 14/15 János Gilján ***** válasza:

14 éves korom óta nem vagyok szűz, 16-17 évesen minden héten buliztam, általában én magam csináltam diszkót saját felszereléssel. Összesen 25 lánnyal feküdtem le, de cssk pettingig (orál, kézimunka) eljutottam még 10 lánnyal. Most mégis 10 éve vagyok a feleségemmel, a kapcsolatunk első évét leszámítva egyszer sem csaltam meg. Jelenleg is boldogan élünk a 16 hónapos fiacskánkkal. Nekem jót tett, hogy kitomboltam magam tiniként, ha nem tettem volna, most akarnék pótolni.

36F

2017. jan. 25. 06:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Azok a régi szép idők. Fiatalon én is minden nőt megkeféltem, aki hagyta magát.

Mondjuk én későn érő típus vagyok 15-16 évesen még elpirultam, ha a szexről beszéltek a többiek.

A fiam 19 éves. Holnap három lánnyal utazik el hétvégére.

Sosem árulná el, hogy hány nővel bújt már ágyba, de remélem, hogy jól fogják érezni magukat, akár lesz szex, akár nem.

25 éve élek házasságban, és még sosem csaltam meg a párom.

Lehet, hogy ez csak azért van, mert a munkatársam is egyben. :)

46F

2017. jan. 26. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!