Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok milyen ruhákat tudtok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen ruhákat tudtok ajánlani iskolába? 15F

Figyelt kérdés

valami olyat keresek ami divatosabb és elegánsabb ruha tudtok segíteni?

képek is jöhetnek

2016. nov. 5. 14:09
 1/9 anonim válasza:
39%
Szerintem, maradj a saját ízlésednél, így is tudsz divatosan öltözködni! Menj be egy menő üzletbe pl: H&M, C&A, New yorker stb. és ott csak a mostani divatot találod meg. Nyugodtan nézz körül neten is. Maradj az elegáns öltözetnél mint például farmer és egy elegáns blúz, vagy csak egy sztreccses nadrág valami szép fölsővel. De mint írtam maradj a saját ízlésednél!
2016. nov. 5. 14:15
 2/9 A kérdező kommentje:

blúz???

fiú vagyok ahogy fentebb is kiírtam

2016. nov. 5. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Ing+farmer. Ing+póló+farmer. Farmer+póló+zakó. Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Vagy azok a pólók amik egyszerűek és a nyakrésznél be lehet gombolni és galléros. Csak egyeseknek nem tetszik a fazon.

Vagy a fekete farmer is elegánsabbá tesz egy összeállítást

2016. nov. 5. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Alapnak szerintem (sötét színű) ballonkabát, nem szakadt farmer, és óra, mert az mindent elegánsabbá tesz.. persze nem szilikon szíjjal vagy ilyesmi.:D

póló+zakó (bár ez a mindennapokra talán már túl sok), (vasalt) ing (kockás is jó), akár még farmer ing. És mindig minta nélküli, egyszínű póló.

Sapkát ne hordj, kesztyű pedig bőrből, ahogy a cipő is abból.

Ez még nem annyira elegáns, de sokkal inkább ahhoz áll közel, mintsem a többi 15 éves swag yolo stílusához: [link]

Ez is jó lenne, csak szegény ing kb. úgy néz ki, mint amit a kukából rángattak elő:

[link]

Ez így jó: [link]

Ez is jó lenne, csak a nadrág szárát nem kell ennyire felhajtani:

[link]

Ez is így jó:

[link]

Ide nem kéne a sál, vagy legalábbis nem így feldobva, mert igen ótvarul néz ki (ezenkívül okés): [link]

És ez is így jó (sál nélkül is):

[link]

Remélem tudtam segíteni!:D

15/L

2016. nov. 5. 15:58
 5/9 anonim ***** válasza:

utolsó, a képek amiket linkeltél nem tudom hogy kinek jönnek be, ezek szerint neked és ezzel nem is vitatkozom.

Kérdező, attól függ hogy kiket, milyen réteget akarsz az öltözködéseddel megfogni. ha 13-14-15 éves lányokat, akkor amit az utolsó küldött jó. viszont ha annál idősebbeket, akkor szerintem egy egyszerű, sötét, lábhoz "tapadó" vagyis szorosan illeszkedő cipő mellett egy sötét farmer (fekete, sötétkék, sötétbordó), és egy teljesen jól rád illeszkedő ing jó választás lesz! :)

2016. nov. 5. 16:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen divatszarságokat...

Vegyél egy fekete munkavédelmi bakancsot, mellé egy kantáros melósgatyát és mintás/sima pólókat aztán kész... Minek b*ziskodni? :D

16/F

2016. nov. 5. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

Ha fiú vagy, mi a redvás gennyes leszárasztott darabos lóheregolyóért a lányokat kérdezed?

Meg amúgy is, miért akarsz elegáns ruhákban suliba menni? A legtöbb embernek a "sznob" szó fog előbb eszébe jutni, mint a "údemenőhaddfeküdjeklevelelégysziiii*-*".

De nyilván, személyes preferencia.

2016. nov. 5. 18:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
6-os, adom:D
2016. nov. 6. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Fekete póló+ fekete gatya+csizma+fiús nyaklánc mielőtt valaki azthinné valamit szívet akarok a nyakába tetetni.:) ( fiús persze,sok van) ne légy tömeg csak ez a lényeg, vedd fel ami neked tetszik.Neten lehet rendelni pl.American Eagle,Hollister, ezek szerintem sokkal jobbak mint az ilyen H und M.

2016. nov. 11. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!