Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen ruhákat tudtok ajánlani iskolába? 15F
valami olyat keresek ami divatosabb és elegánsabb ruha tudtok segíteni?
képek is jöhetnek
blúz???
fiú vagyok ahogy fentebb is kiírtam
Ing+farmer. Ing+póló+farmer. Farmer+póló+zakó. Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Vagy azok a pólók amik egyszerűek és a nyakrésznél be lehet gombolni és galléros. Csak egyeseknek nem tetszik a fazon.
Vagy a fekete farmer is elegánsabbá tesz egy összeállítást
Alapnak szerintem (sötét színű) ballonkabát, nem szakadt farmer, és óra, mert az mindent elegánsabbá tesz.. persze nem szilikon szíjjal vagy ilyesmi.:D
póló+zakó (bár ez a mindennapokra talán már túl sok), (vasalt) ing (kockás is jó), akár még farmer ing. És mindig minta nélküli, egyszínű póló.
Sapkát ne hordj, kesztyű pedig bőrből, ahogy a cipő is abból.
Ez még nem annyira elegáns, de sokkal inkább ahhoz áll közel, mintsem a többi 15 éves swag yolo stílusához: [link]
Ez is jó lenne, csak szegény ing kb. úgy néz ki, mint amit a kukából rángattak elő:
Ez így jó: [link]
Ez is jó lenne, csak a nadrág szárát nem kell ennyire felhajtani:
Ez is így jó:
Ide nem kéne a sál, vagy legalábbis nem így feldobva, mert igen ótvarul néz ki (ezenkívül okés): [link]
És ez is így jó (sál nélkül is):
Remélem tudtam segíteni!:D
15/L
utolsó, a képek amiket linkeltél nem tudom hogy kinek jönnek be, ezek szerint neked és ezzel nem is vitatkozom.
Kérdező, attól függ hogy kiket, milyen réteget akarsz az öltözködéseddel megfogni. ha 13-14-15 éves lányokat, akkor amit az utolsó küldött jó. viszont ha annál idősebbeket, akkor szerintem egy egyszerű, sötét, lábhoz "tapadó" vagyis szorosan illeszkedő cipő mellett egy sötét farmer (fekete, sötétkék, sötétbordó), és egy teljesen jól rád illeszkedő ing jó választás lesz! :)
Ilyen divatszarságokat...
Vegyél egy fekete munkavédelmi bakancsot, mellé egy kantáros melósgatyát és mintás/sima pólókat aztán kész... Minek b*ziskodni? :D
16/F
Ha fiú vagy, mi a redvás gennyes leszárasztott darabos lóheregolyóért a lányokat kérdezed?
Meg amúgy is, miért akarsz elegáns ruhákban suliba menni? A legtöbb embernek a "sznob" szó fog előbb eszébe jutni, mint a "údemenőhaddfeküdjeklevelelégysziiii*-*".
De nyilván, személyes preferencia.
Szia!
Fekete póló+ fekete gatya+csizma+fiús nyaklánc mielőtt valaki azthinné valamit szívet akarok a nyakába tetetni.:) ( fiús persze,sok van) ne légy tömeg csak ez a lényeg, vedd fel ami neked tetszik.Neten lehet rendelni pl.American Eagle,Hollister, ezek szerintem sokkal jobbak mint az ilyen H und M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!