Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mi a jobb ha az ing be van tűrve v ha nem?
Figyelt kérdés
pl iskolában v bárhol
15F
2016. nov. 10. 17:14
2/5 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik, de kiengedve kicsit "lázadóbb". Ha pl farmert vesznek fel hozzá akkor nem tetszene betürve. De ha öltönyt,fekete nadrágot akkor jó.
3/5 anonim válasza:
Nekem az jobban tetszik ha nincs betűrve.
4/5 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik ha be van turve:) 15/L
5/5 anonim válasza:
lakkcipő, fekete ing, sötétkék farmernadrág, jól kinéző öv
CSAK BETŰRVE akármilyen ing, akármilyen nadrág
azt úgy illik, úgy néz ki jól, és úgy is KELL hordani
aki kitűrve hordja az ingét, az igénytelen, stílustalan stb még sorolhatnám, és nem, nem vagyok konzervatív, csak tudom mi a jó/elegáns/stílusos öltözék... 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!