Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany evesen es hol tortent az elso csokotok?
Milyen volt?
Es hany eves korotokban aludt/tatok elosszor a parotoknal?
Pls kort es nemet is
13/L
15 évesen csókolóztam először és a lány házának a kapujában. És sajnos nem tudtam nála aludni de volt hogy korán reggel átmentem hozzá és bebújtam hozzá az ágyba.
18/F
Oviban. Azóta nem volt barátnőm.
15F
17 voltam az elsó csóknál, nagyon jó volt :)
A szüzességem 18 évesen vesztettem el egy alkalmi partnerrel, kapcsolatban első ottalvás kb 22 évesen volt...
15 évesen, egy lépcsőházban. Borzalmas volt, csak arra volt jó, hogy megtanuljak normálisan csókolózni, semmi másra. :D
Ottalvós téma 17 évesen volt először. A szüzességemet is 17 évesen veszítettem el.
22/F
Első csókom a lehető legkevésbé romantikusan alakult, 16 évesen, egy kocsma vécéjének előterében, enyhén ittasan, egy idősebb sráccal akivel utána nem lett semmi.
Első ottalvás 18 évesen, kb 1 hónapnyi járás után a mostani páromnál.
18L
1. 16 evesen egy nyari buli alkalmaval egy evfolyamtarsammal akivel elotte nem is bdeszeltunk, aztan kesobb ossze is jottunk
2. Szinten 16 evesen osztalykirandulason ilyen 2-3 szemelyes satrakban voltunk, amig a tobbiek pialtak egyik lany osztalytarsam bevitte a takarojat a mi satrunkba es a masik ket emberet kidobta :D es velem aludt :)
Ezek mind tavaly tortentek, 16f
5 évesen egy gyóntatófülkében :$ Ott is vesztettem el.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!