Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és hol volt az első csókotok? És milyen volt?
2.: Az nem számít. :D Óvodában én már bőven pinát láttam..XD [Nem, nem a megmutatom ha megmutatod. Üzleti érzék: ráveszek valakit, hogy mutassa meg ha megmutatod. :D]
A kérdésre válaszolva: 7.-ben egy táborban totál random évfolyam társammal és hmm olyan mint az ifa: faszállító.
6.-ba osztálykiránduláson felelsz-és mersz közben két lánnyal is,de volt ott fenék fogdosás,stb...
Jó volt.
15évesen,csont részegen haverom leszólított valami bűn ronda 19éves nőket egy parkban.aztán azokkal:DDD
nem az a tipikus első csók story amire jó visszagondolni,de fun volt xd
Az első csókom egy nyári táborban történt. Ötödikes voltam. Tetszett egy lány akivel azonos csoportba osztottak. Beszélgettünk és egy pár nap után nagy naivan megkérdeztem, hogy szeretne-e járni velem.
Elutasított, azt mondta legyünk barátok. Búcsúzóul adott egy puszit a számra... Egy pillanatra megállt az idő. A gyomrom furán bizsergett. Elpirultam, minden bajom volt... :)
Aztán fájni kezdett, hogy elutasított... Ott jöttem rá, hogy nem értem a nőket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!