Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok! Nektek mikor volt az első csókotok? Hány évesek voltatok? Hogy történt meg az egész? Kérlek írjatok kort és nemet!
Kb egy hónapja. :) Randira mentem egy sráccal aki nagyon tetszett (azóta együtt vagyunk), beszélgettünk, boroztunk, aztán amikor volt egy kis csönd a beszélgetésben akkor megcsókolt. Nagyon romantikus volt az egész, jó volt. :)
17/L
Oviban. 5 vagy 6 éves voltam. :D
Volt valami kis vasházikó, bebújtunk mögé, hogy senki se lásson minket és "csókolóztunk". :D
15/F
2016.06.27. hétfő délután történt, 14 voltam. Randiztunk a barátommal, egymással szemben ültünk egy padon, beszélgettünk, majd, mikor csend lett, megcsókoltam. :D
14/L
11 evesen volt az elso igazi nyelves csokom 4-5 evesen az elso szajrapuszim
17F
Júniusban :D szörnyű volt az egyik legjobb haverommal kicsit ittunk és lesmarolt csupa nyál volt minden :DDD
16/L
2016.06.19. Randizni voltam a fiúval aki tetszik, azóta együtt is vagyunk:)
15/l
14 éves voltam,ott aludtam egy barátnőmnél s el mondtam neki hogy biszexulális vagyok,aztán meg csókolt...
17/L
15L
Sulinap volt és az egyik srác (aki azért tetszik egy kicsit de amúgy utál...?😂) ivott egy kicsit és én kimentem mosdóba majd amikor mentem vissza a tesiterembe (az volt berendezve estére...) megállt szemben a folyosón, kb odaszoritott a falhoz, el se tudtam menni mellette... es dőlt belőle a pia szag, elmondta hogy van baratnoje de most rohadtul nem erdekli és mielott reagalhattam volna barmit is megcsokolt es vagy 3 percig csokoloztunk ami egesz jo is lehetett volna hogyha nem azzal foglalatoskodtam volna h szaljon le rolam mert baratnoje van.
Azota eltelt kb 1 honap es nem is emlekszik ra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!