Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy ezeregy ilyen kérdés van de légyszi irjatok Nektek milyen volt az első csókotok? Hely, szituáció, kor
Milyen aranyos vagy. A mai világban egy csomó 14 éves lány már mindenen túl van.
Amúgy kb. 8-9 évesen suliban, de az olyan komolytalan volt. Az első igazi smárolás 16 évesen, házibuliban.
Egy parkban, barátnőmmel, 15 voltam.
16F
Nekem nagyon undorító volt :DDD
Életemben először cipeltek el barátnőim házibuliba, jól beitattak, ők is, fiúk is. Aztán egyszer csak ültem a kanapén és beájultam az egyik srác vállára tettem a fejem, aztán mondom jólvan, alszok egyet. Arra ébredtem hogy az egyik srác kb ledugta a nyelvét a számba xd
De hogy mondjak egy normálisat is, ami úgy igazán egy randis volt, annyiból állt, hogy megvolt a randi, ittunk akkor is, de már nem annyira durván, csak a szórakozásig, aztán hazakísért, elköszöntünk, kérdezte, hogy talizunk e még, igent mondtam, és akkor ott közelebb jött és csók:)
az első 16 évesen történt, a második sztori már 17 évesen volt:)
De általában a hazakísérős csókok a legnépszerűbbek, de ugye ez függ sok dologtól is:)
Nagyon jó volt. :3 Tapasztalt sráccal, ő kezdeményezett, nyelves csók volt.
Deák téren éjfélkor (randi közben).
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!