Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a szituáció az első párotok előtti pukizáskor?
Mármint ilyen szituban? Igen voltam. Fetrengtem a röhögéstől, és egyszer csak megszólalt. Akkor már 2en fetrengtünk a röhögéstől. Utána már a barátnőm sem fogta vissza magát, ha kellett neki.
35F
nőből vagyok,tudok halkan,és ugy fordulva,hogy ne érződjön...
párom nem tud:D
kb fél évig (saját bevallása szerint tovább) türtőztette magát,hogy nah előttem nem...aztán egyszer ráébredt,hogy nem hat meg különösképpen ha előttem...azóta ezzel szorakozik...eltelt vagy 2 év,és még mindig poénosnak találja,hogy milyen hangosan is lehet (és igen,amugy diplomás értelmiségi mások előtt úriember:D)
22/L
18:31 vagyok
nem,nem érzem fontosnak...
(láttuk már egymást betegen,részegen,borotválkozás közben,és egyéb nem éppen olyan helyzetben ami hogyismondjam nem épp vonzó,nem egy puki miatt fog belőlem kiszeretni)
max akkor direktbe halkan,ha épp nincs kedvem ahhoz hogy 20percig ezzel "cikzzen" (nem sértő szándékkal,de neki ez poénos nagyon)
nem látom értelmét a tabuknak
kell hogy legyen legalább 1 ember aki előtt ténylegesen semmi takargatnivalóm nincs
eddigi kapcsolataimban mindig volt valéami,amit nem lehetett...most ez nincs,és igy jó
22:01 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!