Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy ezeregy ilyen kérdés van de légyszi irjatok Nektek milyen volt az első csókotok? Hely, szituáció, kor
Figyelt kérdés
Van egy fiú elhívott randira és szerintem megakar majd csókolni. Szóval légyszi írájátok le hogy nektek milyen volt. Hogy, hogy történt meg stb. 14L2016. szept. 13. 19:02
11/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek aki eddig irt nagyon köszönöm :)
2016. szept. 14. 16:42
12/14 anonim válasza:
Szia:D
nem tudom h azóta meg volt e a randi
én az első csókomról nem nyilatkoznék.. rossz volt ..
A mostani baràtommal az első csókunk egy erkélyen volt közös utazáson a haverokkal :D
nagyon romantikus volt olyan mint a filmekben :3 holdfény és sötétség meg minden 😁
13/14 A kérdező kommentje:
De jó neked :) Mi csak jövőhét hétvégén találkozunk, vagyis akkor lesz a randi, mert minden nap találkozunk a suliban, de nekem csak a jövőhét jó
2016. szept. 15. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!