Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen volt az első csókotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első csókotok?

Figyelt kérdés

Ciki volt,vicces vagy jó? Meg még annyi kérdésem,hogy mennyire befolyásolta a kapcsolatotokat az első csókotok?

Kíváncsi vagyok az ilyen sztorikra:D

2016. nov. 8. 15:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyen,nem csókolóztam soha.Nem fogok.És biztos szar lenne.
2016. nov. 8. 15:48
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
15 eves voltam es a mostani evfolyamtarsam smarolt le csak ugy de nem emlekszem ra mert reszeg voltam. Szoval kb ilyen par masodperces semmilyen volt.
2016. nov. 8. 15:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Érdektelen. Osztálytársammal egy dunaparti iszogatáson a tűz mellett egy részeg smaci volt. Akkor mondjuk élveztem mert 3 napig vigyorogtam nonstop. Aztán a legszebb az első komoly kapcsolatom legelső csókja volt. Meg azzal a lánnyal az első pár randin. Az a tipikus varázslatos csók volt amikor pecekre mindketten elnémultok :D
2016. nov. 8. 15:53
 4/11 anonim válasza:
100%
Az Operett Színházban voltunk és a Rómeó és Júliát néztük éppen. Nagyon jó érzés volt, meleg és nyálas :D Így utólag visszagondolva nagyon béna csók volt, viszont nagyon szép emlék tárul hozzá.
2016. nov. 8. 16:04
 5/11 cecee ***** válasza:
Hát én 15 vagy 16 voltam de, szar volt, szar nő is volt és ciki volt az egész szituáció!
2016. nov. 8. 16:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem jó volt, kicsit vicces, mert ő csókolózott, én meg akkor először és fogalmam sem volt, hogy kéne:) Előtte jöttünk össze, akkor csak szájrapuszi volt, később csókolt meg. Utána is együtt voltunk, nem befolyásolt semmit, szerintem csak még jobban szeretem emiatt.:)

17/L

2016. nov. 8. 16:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy hónapos netes ismeretség után közös megegyezéssel összejöttük, de azt mondta, ahhoz, hogy tényleg együtt legyünk, meg kell csókolnia. Így eljött hozzám, akkor láttam életemben először. Azelőtt még soha nem csókolóztam, így nagyon féltem, főleg, hogy tudtam, hogy a nap folyamán meg fog történni. Tudta, hogy rettegek, ezért akkor hajolt oda, mikor nem figyeltem annyira. Először nagyon nyálasnak gondoltam, megfordult a fejemben, hogy ezt utálni fogom, aztán rájöttem, hogy be kéne csuknom a szemem... :D Kb felfogtam, hogy most bizony megcsókolt, és elröhögtem magam, erre ő is nevetett. :D Megpróbáltuk még egyszer, az már jobb volt, utána fel is kiáltottam, hogy "aztaaa" :D

Azóta csókmániás vagyok. :) :D

17/L

2016. nov. 8. 19:41
 8/11 anonim válasza:
100%
Nagyon jó volt egy kis zugban csak ketten téli hidegben egymásra hangolódva :)
2016. nov. 8. 19:57
 9/11 anonim ***** válasza:

2 hónapja edzés előtt mi értünk oda elsőnek és az öltöző folyosólyán. És pont látta az edzőnk.

15/f

2016. nov. 9. 00:04
 10/11 anonim válasza:

16 évesen csókolóztam először egy lánnyal egy házibuliban. Hajnalban és részegen, többször is egymás után, csak arra emlékszem, hogy jó volt(nekem legalábbis). Aztán később nem beszéltünk erről sose:D

16/f

2016. nov. 11. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!