Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókotok?
Ciki volt,vicces vagy jó? Meg még annyi kérdésem,hogy mennyire befolyásolta a kapcsolatotokat az első csókotok?
Kíváncsi vagyok az ilyen sztorikra:D
Nekem jó volt, kicsit vicces, mert ő csókolózott, én meg akkor először és fogalmam sem volt, hogy kéne:) Előtte jöttünk össze, akkor csak szájrapuszi volt, később csókolt meg. Utána is együtt voltunk, nem befolyásolt semmit, szerintem csak még jobban szeretem emiatt.:)
17/L
Egy hónapos netes ismeretség után közös megegyezéssel összejöttük, de azt mondta, ahhoz, hogy tényleg együtt legyünk, meg kell csókolnia. Így eljött hozzám, akkor láttam életemben először. Azelőtt még soha nem csókolóztam, így nagyon féltem, főleg, hogy tudtam, hogy a nap folyamán meg fog történni. Tudta, hogy rettegek, ezért akkor hajolt oda, mikor nem figyeltem annyira. Először nagyon nyálasnak gondoltam, megfordult a fejemben, hogy ezt utálni fogom, aztán rájöttem, hogy be kéne csuknom a szemem... :D Kb felfogtam, hogy most bizony megcsókolt, és elröhögtem magam, erre ő is nevetett. :D Megpróbáltuk még egyszer, az már jobb volt, utána fel is kiáltottam, hogy "aztaaa" :D
Azóta csókmániás vagyok. :) :D
17/L
2 hónapja edzés előtt mi értünk oda elsőnek és az öltöző folyosólyán. És pont látta az edzőnk.
15/f
16 évesen csókolóztam először egy lánnyal egy házibuliban. Hajnalban és részegen, többször is egymás után, csak arra emlékszem, hogy jó volt(nekem legalábbis). Aztán később nem beszéltünk erről sose:D
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!