Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen volt az első csókotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gál maja kérdése:

Milyen volt az első csókotok?

Figyelt kérdés
Hisztek a filmszerűségben abban hogy úgyis megcsókolhatnak titeket mint a filmekben??
2016. ápr. 23. 20:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

Még nem volt.

16/F

2016. ápr. 23. 20:11
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
Szálljatok már ki a hollywoodi filmes idiótaságokból. Komolyan miért azt kell majmolni mindenkinek? Mindenki úgy csókol, ahogy érzi.
2016. ápr. 23. 20:13
 3/17 anonim ***** válasza:

Én még nem csókolóztam.

Nem, felesleges olyasmi :D legyen rendes, legyen elbénázott, úgy az igazi :D

20F

2016. ápr. 23. 20:20
 4/17 anonim válasza:
felmentem a sráchoz részegen, továbbitatott és már az ágyaban voltunk (szexuális aktusra nem került sor) mikor ölelgetett és puszilgatott, hogy csókolózzunk és akkor. Másnap undorodtam és elmentem. Azóta se csókolóztam... és ennek már 2 éve 19/l
2016. ápr. 23. 20:20
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
En ott se voltam... :D Az a lany aki tetszik, elmodta, hogy velem almodott es jartunk. De oke, azt mondja jo volt, en mindent elhiszek.
2016. ápr. 23. 20:23
 6/17 anonim ***** válasza:
5. :,,DDD Nagyot nevettem.
2016. ápr. 23. 20:31
 7/17 anonim ***** válasza:

Én nagyon olyat szerettem volna, mint a filmekben. De sajnos rá kellett jönnöm, hogy a valóság nem ilyen.:( Szerelmes akartam lenni az első csóknál.. egy olyan fiúval, aki fontos nekem. Ehelyett egy buli után történt egy ismeretlen fiúval (14 évesen). Persze ennek ma már nincs jelentősége, de akkor nagyon szomorú voltam utána.

Azért én még reménykedem, hogy az egyéb dolgok mehetnek majd "tökéletesen"/"meseszerűen", de lehet, hogy csak én vagyok ilyen naiv.

17/L

2016. ápr. 23. 20:42
 8/17 anonim ***** válasza:

Még nem volt.

19f

2016. ápr. 23. 20:43
 9/17 anonim ***** válasza:
Nagyon jó volt.:) 14 voltam,a fiú 17.Én eléggé béna voltam,ő nem annyira,neki nem az volt az első.:)
2016. ápr. 23. 21:03
 10/17 anonim ***** válasza:
13/l összejoccant a fogunk utána pár napig piszkált hogy fáj a foga😂
2016. ápr. 23. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!