Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történt az első csókotok?
Nekem kellett megcsókolnom a fiút mert soha nem tette volna meg.
Egy parkban. Igen.
14 évesen, egy buli után egy fiú, akit ott ismertem meg, megcsókolt. Nem így akartam, nem vele, megbántam. A fiút azóta nem láttam.
17/L
14 évesen,életem első szerelmével,ő 17 volt.:) Első randi végén,mielőtt hazamentem volna,megtörtént.Béna voltam,de azóta is jó rá visszaemlékezni.:)
19/L
Oh, hát nekem az első randi után. Nagyon csodálatos volt, konkrétan egy kávézóba fuldokoltam 10 percig egy szivartól, mert nem tudtam hogy azt nem igazán illik letüdőzni. Na, aztán szépen elsétálgattunk egy buszmegállóig, a város túlsó végébe, úgy hogy közben a két haverom folyamatosan a hátunk mögött cseszegettek, kuncogtak, sunyultak. Aztán odaértünk a buszmegállóhoz, és a csaj tulajdonképpen hozzám képest olyan alacsony volt hogy előttem állt, egy 20 centis padkán, vagy bukkanón, vagy mi az istenen, és úgy volt velem egy magasságban. Aztán elcsattant az első, a második, a harmadik, a negyedik és talán az ötödik csók is, és felszállt a kisasszony (aki hozzám képest nagyasszony volt) a buszra. Aztán madarat lehetett volna velem fogatni. Akkor még nem tudtam hogy meg fog csalni az exével, de lényegében büszke vagyok magamra, hogy 14 évesen egy 16 éves dögös csajjal leszek 3 hónapig. Egész jó teljesítmény, magamhoz képest. :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!