Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírnátok hosszabban, hogy hogyan történt meg az első csókotok a mostani párotokkal?
jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól jól
Remélem elég hosszú!
Már egy hónapja együtt voltunk a barátommal, de igyekeztem kikerülni azokat a szituációkat, amikor esélyes volt, hogy netán megcsókol. Fogalmam sincs, miért, de féltem. Ezerszer csókolóztam már előtte, de úgy érzem, szerettem volna, ha vele nagyon jó lesz, mert őrülten szerelmes voltam belé. Mindez már két éve volt, és még mindig együtt vagyunk.
Összehasonlítási alapom is van, és meg kell, hogy mondjam, hogy sokáig azt hittem, az előző barátom jobban csókolt, pedig nem, csak MÁSHOGY. Vele csak 3 hónapig voltam együtt, és a kapcsolatunk vége már merő szenvedés volt.
Szóval senki ne ijedjen meg, ha nem úgy csókol a párja, ahogy szeretné. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!