Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért hiszik azt, hogy nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy naaagy fan kérdése:

Miért hiszik azt, hogy nem tudom mit érzek?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok, de akinek elmondtam nem hitte el.

„Majd még kiderül"

„Csak fellángolás"

„Nem tudhatod"

Pedig tudom. Fiatal vagyok, de érzem. Miért nem hiszik el?

13/L

2015. júl. 9. 00:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Mertfiatal vagy aki most lépet be a serdülőkorba
2015. júl. 9. 00:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Mert ebben a korban még elég könnyen beleszeret az ember bárkibe, és elég komolytalan még, szavaiban és tetteiben egyaránt. Ha 2-3 rossz kapcsolat, és még több csalódás és tapasztalat után érzed ugyanezt, arra sokkal nagyobb komolysággal lehet azt mondani, hogy na ez igen, ez szerelem.

Ettől függetlenül amit érzel az valós, sok esetben ez a kis tini/gyerekszerelem sokkal tisztább és erősebb, mint az idősebbeké. De majd pár év múlva te is jobban átlátod a dolgokat :)

20/F

2015. júl. 9. 00:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor is elhihetnék. Én érzem, nem ők.
2015. júl. 9. 00:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Több mint 2 éve.
2015. júl. 9. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam meg pont hogy mindenki azthiszi, hogy szerelmes vagyok egy fiúba, pedig nem is. :P. Lehet, hogy igazuk van ezzel a fellángolásos dologgal kapcsolatban, magamból kiindulva, mert már én is sokszor éreztem azt, hogy szerelmes vagyok, pedig csak a TV-ben láttam valakit :D Meg volt olyan, hogy valaki egy ideig tetszett, szimpatikus volt utána meg úgy gondoltam: "Nekem tényleg ez az idióta tetszik?" :DDD. Szóval a lényeg az ,hogy ebben a korban elég gyorsan változnak az érzelmek, jön egy másik fiú és ő is megtetszhet. Nekem már tetszettek páran, még világsztárok is és róluk fantáziáltam :D 14/L
2015. júl. 9. 09:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy, kislány vagy... Régen a tekorodban még tanultak, vidámak voltak és nem voltak ilyen "hatalmas" szerelmi problémái. Jújjj 13 évesen visszautasítottak, nem akarnak velem járni huuuha gci össze dől minden...
2015. júl. 9. 12:03
 7/7 A kérdező kommentje:

#3 Nem tudom melyik a rosszabb :D De tudom mi ez. Beszéltem rokonokkal, tájékozódtam internetről. Nem is "tetszett már fiú, de ez más. Ez nem múlik el, pedig szeretném.

#4 A szerelemről senki sem tehet, csak jött. És maradt.

2015. júl. 10. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!