Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szerelem lehet a második is? (Alul kifejtettem picit hosszabban! )

Figyelt kérdés

Kicsit több, mint 2 hónapja szakÍtottam a barátommal (21 éves). 11 hónapot voltunk együtt, mindkettőnknek a másik volt az első ,,igazi" kapcsolata (szüzesség/szex kérdésében mindenképp). Nem rég döbbentem rá, sajnos ,,túl későn" hogy ő volt az első szerelmem és a mai napig őt tartom annak. :( Végül is közös megegyezéssel döntöttünk úgy, hogy nem igazán működnek köztünk a dolgok, mert egyikőnk sem szerelmes a másikba. Az elmúlt két hónapban én kétszer mondtam neki (egyszer személyesen könnyek közepette) hogy nagyon szeretem; a legutóbbi alkalommal pedig sms-ben írtam neki, hogy nagyon hiányzik és szeretem őt. Nagyon rossz nélküle, 2 hónap alatt nem egyszer tettem kárt magamban, mert egyszerűen nem tudom sokszor már elviselni a hiányát...emellett számomra egyre ijesztőbb és fájdalmas, hogy legtöbbször levegőnek néz (én is felvettem ezt stÍlust muszájból, így kicsit könnyebb), nem is beszélünk egyáltalán 2 hónap óta (ő néha még köszönni sem akar).

Fogalmam sincs mit tehetnék! Szeretem őt és rossz nélküle és nem akarok senki mást!

Elnézéseteket kérem, ha kissé összefüggéstelenre sikeredett az irományom (zaklatott vagyok)!

Kérdésem/kérésem:

Mi a véleményetek, mit tudnátok tanácsolni, mit tehetek?

L/20

2013. nov. 28. 20:58
 1/2 A kérdező kommentje:

Még annyit szeretnék, hogy látom rajta / érzem is, hogy ő is szenved...akkor miért nem lép? :(

...És még valami: mindkét alkalommal, ő azt mondta nekem, hogy ő nem képes/ nem tud változtatni és sajnálja.

2013. nov. 28. 21:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle hogy mi a baja meg ilyesmik. Próbálj vele beszélgetni, hogy ne nézzen levegőnek aztán lehetg hogy a végén még ő fog lépni. Am sok sikert! ;)
2013. nov. 28. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!