Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz összejönni egy érettségiző sráccal, ha én már első éves mesterszakos vagyok?
Első találkozástól kezdve nagyon jól elvagyunk és aranyosak is vagyunk együtt, mindenki azt mondja. Imádok vele lenni.
Aztán elkezdek gondolkodni rajta, hogy: "Basszus. Mit is akarok én tőle 22 évesen???"...
De ezen kívül minden klappol.Ugyanaz az érdeklődésünk és kimondottan jól elvagyunk! :)
Mit tegyek? Adjam be a derekam és próbáljam meg vele?
Szóval boldog vagy vele,de ezt inkább hagynád a francba,mert fiatal?
Szerintem visszasírnád majd még,mikor nem találsz hasonlót.
Nem tartom amúgy gáznak.
sajnálom Mrs" meg akarok felelni a világnak " nemtomki ......de nevedben az igazság.:D és abban is igazad van hogy minek!.ő fiatal és te vagy az idősebb és a butább is (jó eséllyel),szóval nem megy ez így ( :/ ) hosszú távon meg főleg.Csak ha komoly emberek találkoznak.és ezt most nem bántásból írtam hanem tényleg.Mármint elég érettek az érzéseik és a személyiségük valós felfedéséhez.
ÍTÉLKEZEM MIÉRT NE TENNÉM ?:O JÓSZOKÁSOM :) nem ismersz nem ismersz..nem is akarlak , nincs benned semmi.meh! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!