Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon gáz összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz összejönni egy érettségiző sráccal, ha én már első éves mesterszakos vagyok?

Figyelt kérdés

Első találkozástól kezdve nagyon jól elvagyunk és aranyosak is vagyunk együtt, mindenki azt mondja. Imádok vele lenni.

Aztán elkezdek gondolkodni rajta, hogy: "Basszus. Mit is akarok én tőle 22 évesen???"...

De ezen kívül minden klappol.Ugyanaz az érdeklődésünk és kimondottan jól elvagyunk! :)

Mit tegyek? Adjam be a derekam és próbáljam meg vele?

2013. nov. 27. 23:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a #6-os válaszoló tény, hogy meglehetősen faragatlan módon hozta tudtodra a véleményét, ennek ellenére azonban alapjában véve igaza van. Egy párkapcsolatban, egy szerelemben miért az érdekel téged, hogy anonim idegenek szerint az "gáz"-e? Azt meg, hogy mit érzel, nem mi fogjuk tudni, hanem Te.

"Mit tegyek? Adjam be a derekam és próbáljam meg vele?" Attól függ, mit érzel iránta! Szerelmes vagy belé? HA igen, akkor egy percig se vacilláálj! Ha nem, akkor (még) ne! Randizzatok, találkozgassatok, érezzétek jól magatokat, aztán idővel majd úgyis alakul, hogy ebből lesz-e szerelem, vagy sem!

2013. nov. 28. 00:04
 12/20 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz, miért foglalkozol ilyenekkel, ha jól érzed magad vele?

Én is 22 éves vagyok, a barátom pedig 19, és jól megvagyunk, szeretjük egymást.

Csak azzal törődj, hogy te mit érzel!

2013. nov. 28. 00:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát egyáltalán nem nálunk ugyan ez volt a felállás csak annyi különbséggel, hogy én 19 voltam akkor, a leányzó meg 24 (diplomás)...
2013. nov. 28. 00:06
 14/20 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a korral, bizonyos keretek között az csak egy szám.

Ha ezenkívül tetszik, értelmes, normális, tehát működik köztetek a kémia meg minden, akkor vágj bele, mert tuti megbánnád, ha ezt a lehetőséget elszalasztanád egy ilyen pitiáner dolog miatt...

2013. nov. 28. 00:16
 15/20 anonim ***** válasza:
Ne hallgass az irigyekre.
2013. nov. 28. 00:24
 16/20 anonim ***** válasza:
rajta :)
2013. nov. 28. 00:24
 17/20 anonim ***** válasza:

A kor nem számít egy kapcsolatban.Lehetne akár 30 éves is,akkor sem a kor miatt nem illenétek össze,hanem a korral járó változások miatt,amik mindenkinél máskor jelentkeznek,mivel nem vagyunk egyformák.Így nem lehet mindenkit csak az életkora alapján megítélni.Egy adott korban is lehet teljesen különböző az emberek gondolkodásmódja egymáshoz viszonyítva.Csak a társadalomba való beleilleni akarástól vetődött fel benned ez a kérdés.

Nyugodtan együtt lehettek,nem vagy még te 22 éves agyilag ha ez a kérdés felmerült benned.Így már nem is tűnik olyan soknak a korkülönbség.

2013. nov. 28. 01:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Párom BA-s lesz szeptemberben én Msc-s (csúsztam, halasztottam, de ez most lényegtelen)Mikor én Bsc-t kezdtem (Fsz után), Ő még a gimnázium 11. évfolyamát taposta;) Hajrá!
2013. nov. 28. 12:36
 19/20 anonim ***** válasza:
ha jól töcsköl akkor nem.
2013. nov. 28. 13:56
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 29. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!