Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan hogy az első szerelmeddel vagy együtt életed végéig?
Elméletben bármi lehetséges, de az élet egy kicsit más.....
Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de ha így is van, akkor az egy csomó elfojtással jár együtt.
Én is azt hittem, hogy az első párom lesz a férjem, a gyerekeim apja stb. 7 évig voltunk együtt. De nagyon sokat változtunk ennyi idő alatt főleg én és szakítás lett a vége.
Ami nem megy azt nem kell erőltetni.
Nagyon-nagyon sokat kell melózni azért mindkét félnek, hogy fenntartsák a vágyakat (szerintem ez az alapja az egésznek). Mert ha már másra kezd vágyni akármelyik fél ott baj van és előbb-utóbb rossz vége lesz.
És ilyenkor nem magunkat kell ostorozni, hogy milyen erkölcstelenek vagyunk, egyszerűen ilyen az emberi természet.
De én azt mondom, ha jó a kapcsolatod, ne agyalj azon, hogy mi lesz 20 év múlva, hanem ÉLJ ÉS ÉLVEZD!!!!
:)
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!