Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan hogy az első szerelmeddel vagy együtt életed végéig?
Aranyos vagy kedves kérdező, de az egy év még aligha számít soknak, bár a mai világban... már az egy év se rossz.
Az első pár hónapban, évben könnyű úgy érezni hogy ő a tökéletes, és örökké tartani fog mert remekül működik minden.
Mi 6 évig voltunk együtt, azt hittem vele élem le az életem, mással el sem tudtam volna képzelni, 17 évesen ismerkedtünk meg, csomó mindenen átmentünk együtt, jóban-rosszban kitartottunk a másik mellett. Aztán szépen lassan elkezdtek elromlani a dolgok kettőnk között, kezdett szétesni a kapcsolatunk, tavaly nyáron szakítottunk. Utólag bevallotta hogy többször megcsalt a 6 év alatt :(
Aztán pár hónap múlva megismertem a mostani páromat, akivel az első pillanattól kezdve azt érzem, hogy ő az! Ő a másik felem, vele kell leélnem az életem! Míg az első páromnál mindig azt reméltem, hogy így lesz (de valójában sosem tudtam elhinni, csak reménykedtem benne) ellentétben vele, vele tényleg el tudom képzelni, mert igazán hozzám illik.
Szóval, remélni mindig lehet, úgy kell cselekedni, és minden tőled telhetőt megtenni, hogy a kapcsolat igazán jól működjön és sokáig tartson :)
Bocsáss meg kedves utolsó, de egyik szavadat ütöd a másikkal. Az elején azt írod, hogy 1 év kevés ahhoz, hogy valaki meg tudja ítélni, tényleg le tudja élni az életét a párjával, aztán a végén azt írod, hogy a jelenlegi párod a másik feled, holott tavaly ismerted meg.
Hidd el, ott is bőven előjöhetnek még a gondok (ne így legyen!).
Kedves utolsó!
Az utolsó előtti vagyok, és igazad van, tényleg ezt írtam, de valahogy most érzem hogy teljesen más ez a kapcsolat mint az előző volt :)
Minden máshogy működik, minden sokkal jobb, őszintébb, "felnőttebb" :)
De majd írok 1-2 év múlva ha eszembe jut és megírom hogy hogyan alakultak a dolgok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!