Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt először barátotok/barátnőtök? Mikor volt először szájrapuszi vagy csók? Milyen hosszú volt az első kapcsolatotok? Légyszi kort és nemet is írjatok!
14 vagy 15 voltam, már nem emlékeszem pontosan.
23/l
3-as vagyok.
3 évig voltunk együtt egyébként, kisebb-nagyobb szünetekkel.
15 évesen jöttem össze az osztálytársammal. Ha lehet járásnak hívni, akkor 16 napig tartott. Tapasztalatlanok voltunk és igazából féltünk. Még egymás kezét se fogtuk meg, amikor átöleltem, nem ölelt vissza. Szóval vége lett. Csók vele nem is volt, hanem most ősszel, amolyan béna csók egy sráccal, akivel nem járok, 1x találkoztunk, sokat beszélgettünk, de nagyon szimpatikus :) Sajna elég béna voltam, pedig a srác tudta a dolgát rendesen, jó pár évvel idősebb nálam. Majd legközelebb, ha már eddig ilyen szerencsétlen voltam:D
18/L
14 éves voltam, mikor összejöttem egy fiúval. Volt 1 !!:D csók is. Olyan se veled se nélküled volt. Alig töltöttünk együtt valamennyi időt. Összesen talán pár hét lehetett.
23 N
15 évesen, első csók is akkor volt. (első szájrapuszi még korábban, mással)
a kapcsolat az meg 3 hónap volt majdnem
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!