Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok a hosszú hajú fiúkról?
Férfikén mondom, hogy amikor nekem volt vállig érő hajam egyből rávágták, hogy "höh ez tök ßuzis", bár én a V nyakú pólót hordó csőgatyás srácokat sem nevezném túl férfiasnak, bár ebben sok lány nem ért egyet velem.
Pedig karban volt tartva a sörényem, a végéből mindig vágtam le egy kicsit és 4-5 naponta mostam, szóval nem egy zsíros csimbók volt. No nem azért lett levágva, hogy bejöjjek pár felszínes csajnak, csak az új munkahelyemen még a nőknek sem lehet túl hosszú haja, így levágattam és odaadtam a fodrásznak emlékbe.
Ha nem tetves, bolhás, vagy kócos (kivéve, ha direkt kócos), akkor jöhet. Tetszik. Én azt vallom, hogy egy pasinak legyen legalább akkora haja, hogy normálisan bele lehessen túrni :) 3-4 centitől akár hátközépig érőig, de rá azért ne tudjon ülni, az már túl hosszú.
19/L
Nagyon bejön :) Barátomnak hosszabb haja van,mint nekem. Igazából nem zavar, ha zsíros, korpás stb, amikor raszta hajam volt az is tele volt korpával, mégis imádta minden barátom a rasztáimat :) Meg nem tartom pasiknál a hosszú zsíros stb hajat igénytelennek.
15/L
öhm, amúgy ha valaki privátban kér levelet esetleg kaphat, hogy az milyen benyomást kelt:)
ja és 20 F
további válaszokat kérek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!