Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok a hosszú hajú fiúkról?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is kérek, köszi:)2013. nov. 17. 15:48
11/16 anonim válasza:
Két párom volt eddig, mindkettő hosszú hajú volt, a mostaninak ráadásul hosszabb is a haja, mint nekem. Számomra egy hosszú hajú pasi szexisebb, nekem egyáltalán nem jönnek be a rövid hajú férfiak.
12/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem b*zis! Ha valaki ezt mondja, akkor csak a szűklátókörűség beszél belőle! Nagyon is fejedelmi a hosszú haj!
Pl.: [link]
vagy
Babaarcú vörös herceg...
vagy
Ő még növeszthetné a haját, legalább meg egyszer ilyen hosszúra.
vagy
Még befonva is szexy!
vagy
http://www.youtube.com/watch?v=1QsVS3bVSDQ
Egyik kedvenc színészem.
A hosszú haj csak javít egy férfi megjelenésén.
14/16 anonim válasza:
Ha igényes és helyes arc is társul hozzá akkor naná hogy bejön. ;) 24/L
15/16 anonim válasza:
Szinte csak az jön be : ) Mondjuk olyan áll-váll körül érőtől számítom hosszúnak, onnantól meg a határ a csillagos ég. Kár hogy a fiúk többségének rövid a haja.
21/L
16/16 anonim válasza:
szerintem nem bzis meg semmi ilyesmi de nekem nagyon nem jön be 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!