Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen volt az első csókotok, mit csináltatok az előtte lévő pillanatban?
Én azthiszem pont jóllakott voltam,mert akkor ettem meg az uzsonnát az ovodában.. Fogalmam sincs,hogy keveredtem össze azzal a lánnyal.. A csók nem tartott sokáig.. A làny szemei kikerekedtek,aztàn elfutott... :-D
22F
Előtte éppen a lánnyal sétáltam :D
Majd szóba jött a csók (persze említés nélkül), és mondta hogy tegyem meg..aztán megtettem :D
Azt hitte csak viccnek fogom fel, de tévedett :D
Pár nap híján voltam 18..
18/F
Hat nekem ilyen alap beszelgetos, romantikus csok volt:D Parkban ultunk, elcsendesedtunk, egymas szemebe neztunk, a fulem moge turte egy tincs hajam, adott egy puszit, ujra a szemembe nezett, kozeledett es becsuktuk a szemunk :D Isteni volt :3
En 15 voltam, o pedig 19:)) De dicsekedhetek, hogy egy olimpikonnal csokoloztam eloszor :DDD 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!