Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gál maja kérdése:
Milyen volt az első csókotok?
Figyelt kérdés
Hisztek a filmszerűségben abban hogy úgyis megcsókolhatnak titeket mint a filmekben??2016. ápr. 23. 20:09
11/17 anonim válasza:
Fuh katasztrófa volt. Nem emlékszem minden részletre... Kicsit ittas állapotban voltunk. 3-an voltunk haverokkal. Elősször elkezdtem beszélgetni egy csajjal aztán jött a csók rész kb úgy fél óráig majd a többiekkel láttam egy óra múlva x'D Viszont a második már jó volt ^^ Folyó mellett naplementekor a parton ülve :333
12/17 anonim válasza:
közel se volt olyan mint a filmekben, tényleg bénán sikerült, de így volt jó :D
mondjuk volt olyan is amikor majdnem hogy filmszerű volt, esett az eső, és megtörtént, ő meg elmondta hogy ez volt az egyik álma :)
13/17 anonim válasza:
Én 15 voltam,a srác meg 16 és mind a kettőnknek az volt az első csókja.Annyit bénáztunk :)) A hajam a szánkba ment,ő meg a lenyomta a nyelvét a torkomig és elkezdtem öklendezni. XD De azért mégis csak jó volt,legalábbis az izgalom miatt mert az volt az első. :))
16/L
14/17 anonim válasza:
#13 "elkezdtem öklendezni" hát én meghalokxdddd
15/17 anonim válasza:
Háát, az első csókom után fel voltam pörögve, tiszta boldog voltam. Madarat lehetett volna velem fogatni, vagy hogy mondják. Szóval igen, egyébként slusszpoén hogy 14 éves voltam, a barátnőm meg egy 16 éves, dögös csaj, szóval tudtam én valamit. :D
16/F
17/17 anonim válasza:
De az minek ir ide, akinek nem volt? Nem azt kerdezte, hogy csokoloztal-e mar, hanem, hogy MILYEN VOLT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!