Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókotok?
16 éves lehettem, új suliba kerültem, és rámkattant az egyik osztálytársnőm. Találkoztunk párszor sulin kívül, de én nagyon kis betoji voltam, nem mertem volna kezdeményezni. A második-harmadik randi végén úgy helyezkedett, hogy amikor puszit akartam adni neki, szájrapuszi lett belőle. Miután láttam, hogy mosolygott, már meg mertem csókolni. Kicsit zavart, hogy mindez a suli előtt történt, ahol jöttek-mentek az emberek, de attól függetlenül jó volt. Akkori lúzerségemet jól mutatja, hogy még a következő randin sem mertem csak úgy megcsókolni, egy ideig neki kellett kezdeményeznie, ha csókolózni akart. Más fiatalok ennyi idősen már rég szexelnek, én meg letapizni sem mertem :)
2016. szept. 20. 21:27
Nagyon gaz.
Szep helyen. 16l. Fura
2016. szept. 20. 21:31
Béna. :D Metrómegállóban, 14 évesen. Akkor nagyon jó érzés volt, váratlanul ért és fontos pillanatban, imádtam. Ma annyira nem jó érzés, nem beszélek azzal a fiúval, és rengeteg fájdalmat okoztunk egymásnak a se veled se nélküled kapcsolatunkkal. Fáj.
2016. szept. 20. 22:06
Én 18 voltam, egy becsiccsentős este után egy fiúhaverom szállásolt el, és mivel már bőven éjszaka volt, mire hazaindultunk, sokat kellett várnunk a következő buszra. A megállóban nekiálltunk beszélgetni, lelkizni egy kicsit, majd számomra teljesen váratlanul nekem szegezte a kérdést, hogy megcsókolhat-e. Nem várta meg a választ.
Milyen volt? Őszintén szólva szar.:D Egyáltalán nem vonzódtam a gyerekhez, és ez mostanra sem változott meg. Ezen kívül a technikája annyi volt, hogy megerőszakolta a szájüregemet a nyelvével.
2016. szept. 20. 22:35
8.-os voltam amikor őszi szünetben pár fiúhaverommal(17-18 évesek voltak) meg legjobb barátnőmmel elmentünk sétálni/bandázni. Egy mezőszerűrégre értünk (faluban laktam:D), ahol szénarakások voltak. Elkezdtünk beleugrálni és a fiú aki tetszett beledobott az egyik ilyen rakásba és megcsókolt. Elég jó volt, tipikusan mint a filmekben, forgott velem a világ :D de gondolom amiatt is mert akkor ő tetszett. 18/L
2016. szept. 21. 16:13
6/17 anonim válasza:
16 évesen egy házibuliban, filmnézés közben, én kicsit részeg voltam, de ő nem. Először csak ültünk egymás mellett aztán fokozatosan, megfogta a kezem, átölelt és végül megcsókolt többször is. Már régóta tetszett a srác, szóval nagyon élveztem. Kicsit furcsa, mert nyelves volt és nyálas. :D Végül nem jöttünk össze, de még van esély. :)
2016. szept. 23. 11:21
K'rva jó :D
Egy csaj megtetszet a nyár folyamán.
Ősszel találkoztam vele a városban. Épp arról volt szó h milyen volt a nyaralás. Azt mondtam, h jó volt, de egy valamit nem tudtam megtenni. Kérdezte, h mit? Gyorsan lesmároltam, majd azt mondtam, h ezt. Azóta még mindig kavarunk, de nem akarunk egymástól semmi komolyat
2016. szept. 23. 19:55
14 évesen, táborban, kicsit furcsa elsőre de határozottan jó :D
2016. szept. 25. 12:09
9/17 isabell10303 válasza:
14 voltam, a srác udvarolt nekem fb-n végül taliztunk. Az egyik (persze hozzám közeli) parkban. Mondta, hogy mennyire lefog smárolni stb aztán élőben meg alig merte megfogni a kezem.... Jaj, banyek :D én csak röhögtem rajta, mikor megunta a cukkolásomat végülis adott egy szájrapuszit de a nyelvest azt már én adtam. És elröhögtük magunkat csók közbe , mindegyikünknek az volt az első. Főleg , hogy a srác 17 VOlt!!! :DDD jézusooom, én a mai napig szakadok azon , hogy hogy tudtam lesmárolni :DDD amúgy egész jó volt :S 15/L
2016. okt. 19. 19:11
10/17 anonim válasza:
12 voltam. Nagyon jó.
Volt egy fiú aki szerettem nagyon. Elkezdett érdeklődni h kit szeretek s ezeket. S én hazudtam de észrevette. S elmondtam neki hogy szeretem. Arra magához húzott és lesmárolt. Erre azt mondta:nekem is tetszessz te
2016. okt. 19. 19:20
Kapcsolódó kérdések: