Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor volt az első csókotok? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Fiúk és lányok válasza is érdekel. Mennyi idő, hány csók után jöttetek bele a dologba? Mennyire fura az első?2016. júl. 6. 21:58
1/9 anonim válasza:
6 éves voltam de nagyon már nem emlékszem milyen volt
2/9 ZZotyaa válasza:
14 évesen már majdnem 15 voltam. Az 1. kicsit fura volt, 2-3 után bele lehet jönni olyan ösztön szerű. Figyelni kell persze hogy meddig dugod át a nyelved meg pl hogy csukott szemmel csináld meg ilyen kis apróságokra figyelni kell hogy fogod meg a fiút/lányt. 15/F
3/9 anonim válasza:
15 évesen és rémes volt. A srác fogszabályzója beakadt a számba...
Am pár alkalom után bele lehet jönni.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. júl. 6. 22:09
5/9 anonim válasza:
18 éves fiú létemre még nem csókolóztam. :) Várok egy lányra akit tényleg szeretek és fordítva, mert ha már csókot adok valakinek azt szívből szeretném tenni. Mivel még eddig nem volt barátnőm így első csókom sem volt.
6/9 anonim válasza:
13 éves voltam, és nem voltunk együtt, csak lekapott :D de viccesen gondolok vissza rá :) L
7/9 anonim válasza:
13 éves voltam, a srác 16. Neten ismerkedtünk meg, és 3-4. találkozásnál egy parkba történt az első. Nem igazán emlékszek a pillanatra de azt tudom, hogy rögtön nyelvezett meg herpeszes lettem utána :D
8/9 anonim válasza:
Fél éve volt 1 hete jártunk és egyszer csak lekaptam 13/f
9/9 anonim válasza:
Kb. Két hete. Már együtt voltunk mikor először megcsókolt. Nem volt fura, de elsőre még csak szájrapuszit adott. Aztán én neki. És miután hazakísért akkor csókolóztunk rendesen. :) Mára már hajajj. Nagyon "belejöttünk" :D 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!