Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mikor volt az első csókotok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor volt az első csókotok? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Fiúk és lányok válasza is érdekel. Mennyi idő, hány csók után jöttetek bele a dologba? Mennyire fura az első?

2016. júl. 6. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
6 éves voltam de nagyon már nem emlékszem milyen volt
2016. júl. 6. 22:02
 2/9 ZZotyaa ***** válasza:
66%
14 évesen már majdnem 15 voltam. Az 1. kicsit fura volt, 2-3 után bele lehet jönni olyan ösztön szerű. Figyelni kell persze hogy meddig dugod át a nyelved meg pl hogy csukott szemmel csináld meg ilyen kis apróságokra figyelni kell hogy fogod meg a fiút/lányt. 15/F
2016. júl. 6. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

15 évesen és rémes volt. A srác fogszabályzója beakadt a számba...

Am pár alkalom után bele lehet jönni.

2016. júl. 6. 22:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. júl. 6. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
18 éves fiú létemre még nem csókolóztam. :) Várok egy lányra akit tényleg szeretek és fordítva, mert ha már csókot adok valakinek azt szívből szeretném tenni. Mivel még eddig nem volt barátnőm így első csókom sem volt.
2016. júl. 6. 23:19
 6/9 anonim ***** válasza:
13 éves voltam, és nem voltunk együtt, csak lekapott :D de viccesen gondolok vissza rá :) L
2016. júl. 6. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
13 éves voltam, a srác 16. Neten ismerkedtünk meg, és 3-4. találkozásnál egy parkba történt az első. Nem igazán emlékszek a pillanatra de azt tudom, hogy rögtön nyelvezett meg herpeszes lettem utána :D
2016. júl. 6. 23:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Fél éve volt 1 hete jártunk és egyszer csak lekaptam 13/f
2016. júl. 7. 00:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb. Két hete. Már együtt voltunk mikor először megcsókolt. Nem volt fura, de elsőre még csak szájrapuszit adott. Aztán én neki. És miután hazakísért akkor csókolóztunk rendesen. :) Mára már hajajj. Nagyon "belejöttünk" :D 14/L
2016. júl. 7. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!