Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt az első csókotok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első csókotok?

Figyelt kérdés
Hol,hogy? Tehát meséljétek el hogy hogy történt az első csók :D
2016. nov. 27. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
hát ő izé..
2016. nov. 27. 18:37
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
nem emlekszem, reszeg voltam :)
2016. nov. 27. 18:45
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Nincs nagy sztorija a dolognak. Nálunk voltunk, hangulatrombolásként előtte rákérdezett, hogy megcsókolhat-e, majd közben a fogszabályzóját sikerült beleakasztanija a számba. Hát nem ez minden lány álma?
2016. nov. 27. 18:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
#3 XDD ez nagy
2016. nov. 27. 18:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
este kilenc óra körül egy padon ültem az ölébe és lekapott. nagyon nyálas volt de nem zavart, meg hát azt hittem nagyobb cucc lesz, de ezt még el sem lehet rontani. csak egyszer átdugta a nyelvét, máskor nem aztán néha megkavarta a dolgokat :DD
2016. nov. 27. 18:56
 6/12 anonim válasza:
21%
6 éveskoromban történt, egy hittan táborban voltam amikor az egyik lelkész ledugta a nyelvét a torkomon. szóval szar.
2016. nov. 27. 19:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Nos hát 2 hónapja volt hogy elmentem egy buliba, hát és egy kicsit többet ittam a kelleténél meg hát a.lány is. Elkeztünk beszélgetni aztán én meg csak úgy lesmároltam:) Aztán ő többet akart aztán hazavánszorogtunk aztán összefeküdtünk. DE járunk lassan 2 hónapja
2016. nov. 27. 19:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Milyen volt? Jó.
2016. nov. 27. 20:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kínos volt, nagyon. Este, egy színházi előadás előtt. Két hónapja jártunk. Nálunk volt és épp indulni készültünk amikor magához húzott és megcsókolt. Pánikba estem, nem tudtam mit kéne csinálni és olyan szorosan összezártam az ajkaim, amennyire csak tudtam. Ő viszont nyitott szájjal közeledett és gyakorlatilag bekapta a fél arcomat. Neki is az első volt, ez mentségére szóljon :D
2016. nov. 27. 21:47
 10/12 anonim ***** válasza:
42%

mi az a csók? Olyanban még nem volt résem, de eccer egy fiju simogatta a lábam..

10L

2016. nov. 27. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!