Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 14 évesen korai,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 14 évesen korai, ha valakinek barátja vagy barátnője van?

Figyelt kérdés

2017. jan. 15. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Ha elég érettek vagytok hozzá és nem 2 hetes kapcsolatra gondoltok,akkor normális. 14/l 😂
2017. jan. 15. 22:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszii 😀
2017. jan. 15. 22:31
 3/12 anonim ***** válasza:
21%

szerinted 14 évesen korai ha ömlik a mag belőlem?

Kérdésedre válaszolva, akkor nem gond ha barátnőd van, ha lány vagy. Barát viszont mindenkinek kell:o Barátok nélkül mit ér a ez a vilááááááág?

2017. jan. 15. 23:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok 😉
2017. jan. 15. 23:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem óvodás koromban is volt "barátnőm". Meg általános ötödikben is.

A gyerek- és tiniszerelmek nem csak hogy nem károsak, de a pszichológusok véleménye szerint fontosak is a későbbi egészséges személyiség kialakításában.

Persze, nyilván két óvodás, vagy két ötödikes kapcsolata az életkori sajátosságok miatt teljesen más, mint monjduk két huszonéves, vagy két negyvenes ember kapcsolata.

Akkor korai a dolog, ha már tizenévesen "felnőttesdit" játszanak, 12-13 évesen már első randin d*gnak, meg hasonlók...

2017. jan. 16. 01:15
 6/12 Csucsu007 ***** válasza:
100%
Egyik osztálytársam 14, több mint egy éve kapcsolatban van egy most 15 éves lánnyal.
2017. jan. 16. 15:50
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2017. jan. 16. 19:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nagytöbbségnél korai. De ez nem feltétlen a kortól hanem a szellemi érettségtől függ. Én is ennyi idős vagyok és nem is tudom már hányszor néztem végig, hogy az osztálytársaim két hetes Facebook kapcsolatának milyen drámaisággal lesz vége úgyhogy két nap múlva már az exbarát/barátnő nevét sem tudja. És szerintem az sem normális, hogy a velem egyidős lányok nagytöbbsége már nem szűz. De nyilván van ellenpélda is. Két nagyon jó barátom már 12 éves koruk óta azaz majdnem három éve együtt vannak és nem dugják le egymás torkán a nyelvüket az osztályterem közepén mint a fentebb említett "örökkön-örökké" párok. Tehát összefoglalva, ha agyilag elég érett az ember akkor nem korai és működhet is a kapcsolat, viszont ha az agyi kapacitása egy valóvilág szereplőjével ér fel akkor pár éven belül a tini mamik táborát fogja erősíteni a lány. 14/l
2017. jan. 29. 14:31
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem korai, agyilag kell megérni hozzá.

Szintén 14/ Lány

2017. febr. 13. 06:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha szellemileg már nem 11 vagy kevesebb akkor nem.

16/F

2017. febr. 13. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!